Galaxy S3 i9300 Hiui6 Final [18.08.2015]

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce CM alt yapısına geçelim mi?

• Evet

Kullanılan: 17 58.6%
  • Hayır

Kullanılan: 12 41.4%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .

Uchiha İchigo

Uchiha İchigo

Üye
Root yetkisi veremiyorum ayrıca boeffla omni kurunca açılmıyor renkli açılış ekranınd kalıyor :D kullanımda zorlamaya gelmiyo.. akıcı ama nerde donacağıda belli olmuyo.. oyun için pek iyi değil :D temalarda yüklenmiyor.. hata veriyor.. onun haricinde iyi 10/7 veririm :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Root yetkisi veremiyorum ayrıca boeffla omni kurunca açılmıyor renkli açılış ekranınd kalıyor :D kullanımda zorlamaya gelmiyo.. akıcı ama nerde donacağıda belli olmuyo.. oyun için pek iyi değil :D temalarda yüklenmiyor.. hata veriyor.. onun haricinde iyi 10/7 veririm :D
Geri bildirim için teşekkürler. Nerelerde donma yapıyor mesela?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Uchiha İchigo
Uchiha İchigo

Uchiha İchigo

Üye
Geri bildirim için teşekkürler. Nerelerde donma yapıyor mesela?
öncelikle hızlı hareket etmeye gelmiyo mesela en basitinden kilit ekranı takılıp kalıyo donuyor. ha bide yönlendirmelerde sıkıntı oluyor donuyor. bunun yanında uygulamaları facebook ile senk ederkentıkanıp kalıyo bi oraya bi oraya derken bağlantı kuramıyor. arka planda müzik dinlerken dolaşmak face vb tam bi işkence :D şimdilik aklıma geleneler bu kadar..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle hızlı hareket etmeye gelmiyo mesela en basitinden kilit ekranı takılıp kalıyo donuyor. ha bide yönlendirmelerde sıkıntı oluyor donuyor. bunun yanında uygulamaları facebook ile senk ederkentıkanıp kalıyo bi oraya bi oraya derken bağlantı kuramıyor. arka planda müzik dinlerken dolaşmak face vb tam bi işkence :D şimdilik aklıma geleneler bu kadar..
Tamam. Teşekkürler :)

Uchiha İchigo

Uchiha İchigo

Üye
rica ederim :D

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Hakan romun orjinalinde sam based var nedir nededinmi hic normal rom 300mb civarinda iken sam based 600 mb civari

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan romun orjinalinde sam based var nedir nededinmi hic normal rom 300mb civarinda iken sam based 600 mb civari
Samsung alt yapısıdır ve s3 ün farklı farklı modellerini bir arada toplamış ve tek kurulum ile cihazına uygun olanı kurabiliyorsun

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Samsung alt yapısıdır ve s3 ün farklı farklı modellerini bir arada toplamış ve tek kurulum ile cihazına uygun olanı kurabiliyorsun
Denesekmi acaba. Sen ne yaptin varmi güncelleme falan

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Denesekmi acaba. Sen ne yaptin varmi güncelleme falan
Sen bilirsin. Bu aralar yok. Donma sorunları vardı onları çözdüm. Miui7 lansmanı olacak onu bekliyorum yeni birşeyler göze çarparsa miui7 den taşımaya başlayıp güncelleme verebilirim

hiu482

Üye
Sen bilirsin. Bu aralar yok. Donma sorunları vardı onları çözdüm. Miui7 lansmanı olacak onu bekliyorum yeni birşeyler göze çarparsa miui7 den taşımaya başlayıp güncelleme verebilirim
Miui lollipop gelir mi?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Yok hakan bu sefer bende wsm sız kullanayım dedım yapıyor arada kılıt ekranından cıkmıyor telefon var yanı kasmalar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yok hakan bu sefer bende wsm sız kullanayım dedım yapıyor arada kılıt ekranından cıkmıyor telefon var yanı kasmalar
Evet. Kilit ekranında bende denk geldim donmalara onu cözdüm. 3 gündür kullanıyorum hiç donmuyor. Olmadı yarın ufak değişiklerle bi güncelleme yayınlarım

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Yap bıseyde kullanayım su romu sıkıldım valla o rom bu rom gezınmekten. bı bunu kullanıyorum uzun surelı buda boyle tam lazım olunca kasıyo falan can sıkıyo

tdd46

tdd46

Üye
Batarya tüketimi de fazla bu rom da. Ama tam istediğim gibi ortada kaldım

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Valla benım batarya cakma ve dandık ama ıyı gıbı yanı cm romlardan daha ıyı bu romda

Takipçi Satın Al

Üst Alt