hiu482
Üye
Eski mesajlara bakin kullanan var.cm11 / c11s ve ommirom icin olan boeffla karneli kurmaya çalıştım hata verdi. Bilginize
Eski mesajlara bakin kullanan var.cm11 / c11s ve ommirom icin olan boeffla karneli kurmaya çalıştım hata verdi. Bilginize
Geri bildirim için teşekkürler. Nerelerde donma yapıyor mesela?Root yetkisi veremiyorum ayrıca boeffla omni kurunca açılmıyor renkli açılış ekranınd kalıyorkullanımda zorlamaya gelmiyo.. akıcı ama nerde donacağıda belli olmuyo.. oyun için pek iyi değil
temalarda yüklenmiyor.. hata veriyor.. onun haricinde iyi 10/7 veririm
![]()
öncelikle hızlı hareket etmeye gelmiyo mesela en basitinden kilit ekranı takılıp kalıyo donuyor. ha bide yönlendirmelerde sıkıntı oluyor donuyor. bunun yanında uygulamaları facebook ile senk ederkentıkanıp kalıyo bi oraya bi oraya derken bağlantı kuramıyor. arka planda müzik dinlerken dolaşmak face vb tam bi işkenceGeri bildirim için teşekkürler. Nerelerde donma yapıyor mesela?
şimdilik aklıma geleneler bu kadar..Tamam. Teşekkürleröncelikle hızlı hareket etmeye gelmiyo mesela en basitinden kilit ekranı takılıp kalıyo donuyor. ha bide yönlendirmelerde sıkıntı oluyor donuyor. bunun yanında uygulamaları facebook ile senk ederkentıkanıp kalıyo bi oraya bi oraya derken bağlantı kuramıyor. arka planda müzik dinlerken dolaşmak face vb tam bi işkenceşimdilik aklıma geleneler bu kadar..

Samsung alt yapısıdır ve s3 ün farklı farklı modellerini bir arada toplamış ve tek kurulum ile cihazına uygun olanı kurabiliyorsunHakan romun orjinalinde sam based var nedir nededinmi hic normal rom 300mb civarinda iken sam based 600 mb civari
Denesekmi acaba. Sen ne yaptin varmi güncelleme falanSamsung alt yapısıdır ve s3 ün farklı farklı modellerini bir arada toplamış ve tek kurulum ile cihazına uygun olanı kurabiliyorsun
Sen bilirsin. Bu aralar yok. Donma sorunları vardı onları çözdüm. Miui7 lansmanı olacak onu bekliyorum yeni birşeyler göze çarparsa miui7 den taşımaya başlayıp güncelleme verebilirimDenesekmi acaba. Sen ne yaptin varmi güncelleme falan
Miui lollipop gelir mi?Sen bilirsin. Bu aralar yok. Donma sorunları vardı onları çözdüm. Miui7 lansmanı olacak onu bekliyorum yeni birşeyler göze çarparsa miui7 den taşımaya başlayıp güncelleme verebilirim
Samsung basedir. Denedim ve bu roma göre baya bir kasma oldu. Hiç tavsiye etmemDenesekmi acaba. Sen ne yaptin varmi güncelleme falan
Lollipop üzerine miui patch çıkarsa tabikide gelecektirMiui lollipop gelir mi?
Oo süper. Cm tabanlilar sürekli resrart atıyor. (Kasmadan dolayi)Lollipop üzerine miui patch çıkarsa tabikide gelecektir
Ben hiç yeniden başladığını görmedim. Wsm kurulu ise bu normaldir. Çünkü o etki ediyor sistemeOo süper. Cm tabanlilar sürekli resrart atıyor. (Kasmadan dolayi)
Evet. Kilit ekranında bende denk geldim donmalara onu cözdüm. 3 gündür kullanıyorum hiç donmuyor. Olmadı yarın ufak değişiklerle bi güncelleme yayınlarımYok hakan bu sefer bende wsm sız kullanayım dedım yapıyor arada kılıt ekranından cıkmıyor telefon var yanı kasmalar