haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
XWidget mi? o widget uygulaması değil mi? tema ile ne alakası var ki?hocam xwidgetttende bir kaç tema eklersen roma süper olur!
hocam xwidgetttende bir kaç tema eklersen roma süper olur!
Sorunuzu cevapladım...hocam xwidgetttende bir kaç tema eklersen roma süper olur!
hocam xwidgetttende bir kaç tema eklersen roma süper olur!
Şuan ekleyemem ama kendine yandex hesabı aç ve yandex diskime kaydet diyerek kaydetmesini bekle ve kendi diskinden indir hızlanacaktırHocam yandex disk hız sınırlaması diyor 64 kbit e sınırlandırılmıştır yazısı çıkıyor indirme hızı şuan 9,6 kilobayt farklı biyere daha upload edebilir misiniz
Rica ederimteşekkürler hocam hemen deniyorum
sağolun hocam işe yaradı sayenizde yeni bişi daha öğrenmiş oldum
Facebook sorununu hallettim tam onu yazacaktım sen cvp yazmışsın açılır pencere ayarları var izinler de onları açmak gerekmiş süper oldu şimdi.Miui ile uyumlu kernel pek yok. söylediğin hataların hiç birine rastlamadım ve büyük ihtimalle kernel değiştirdiğin için karşılaşıyorsun. facebook balonlar için bildirim yöneticisinden hem facebok hemde mesenger için gerekli ayarları yapman gerek
Bundan önce bir hafta kadar kullandım oda gayet güzel ama onda da Karnel ayarı gerek. Bu rom görsellik olarak çok farklı telefona farklı hava katıyorKardeş ben bu romdan note4 lite v4.6 aroma roma geçtim, bu rom bazen reset atıyor bazende ana sayfa yükleniyor uyarısı geliyor, insanı sıkıyor bir müddet sonra, ileride yeni sürüm çıkınca o zaman belki geçerim bu romda, teşekkürler cevapların için
Samsung alt yapısı olduğu için portlamak gerek. Oda uzun uğraş ister maalesef. Ama huwai veya omni kamerasını kullanacağım güncellemedeNote serisinin kamerasını buna ekleme gibi bi şansımız varmı slowmotion video çekimi Vs özellikleri çok hoştu
Hafıza kartı hiç kullanmadığım için o işle hiç uğraşmadım. Onun için bilgim yokUygulamaları hafıza kartına alma imkanı varmı
Gerekli bir durum aslındaHafıza kartı hiç kullanmadığım için o işle hiç uğraşmadım. Onun için bilgim yok
Aslında iyi değildir. Hafıza kartının okuma hızına göre uygulamalar geç açılacaktır. Ama telefonun depolamasında daha hızlı açılır. Belki anlatım vardır oradan bakarak yaparsanız daha iyi olurGerekli bir durum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?