Haber Hisense’den 6.8 inç ekrana sahip akıllı telefon

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Hisense’den 6.8 inç ekrana sahip akıllı telefon
Hisense’de hem tablet hem de akıllı telefon isteyenlere özel cihaz.

CES 2014′de bir çok firma yeni modellerini duyurmaya devam ediyor. Duyuru gerçekleştiren firmalar arasında bir çok Çin kökenli üretici de bulunmakta. Bu firmalardan Hisense de yeni bir phablet modeli ile karşımıza geldi. Firmanın 6.8″ büyüklüğü ile neredeyse küçük tablet seviyesine ulaşan akıllı telefon Hisense X1 olarak adlandırılmış.

Hisense X1, 1920×1080 piksel Full HD çözünürlüğünde ve 6.8″ büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. yonga seti olarak ise üst düzey akıllı telefon ve tabletlerde görmeye alıştığımız, Qualcomm’un 2.3Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli Krait 400 işlemci içeren Snapdragon 800 yonga seti yer almakta.

Yeni akılı telefon, Google’ın Android 4.4 KitKat mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Arka yüzünde 13MP kamera bulunurken, büyük ekranı ve üst düzey donanım özellikleri nedeni ile 3.900mAh batarya tercih edilmiş. Ayrıca LTE desteği sunmadığını da belirtelim.

Firma, yeni dev ekranlı akıllı telefonu ilk önce kendi ana vatanı Çin’de satışa sunacak. Daha sonra da Amerika Birleşik Devletleri’nde sunulacağı kaydediliyor. Çıkış tarihinin ise 2014 2. çeyrek sonları olacağı gelen bilgiler arasında.

Hisense’den 6.8 inç ekrana sahip akıllı telefon

• Beğen
Tepkiler: esmeran3

Mayk29

Mayk29

Üye
batarya ve diğer öğeler tatmin üstü ama
neden se burda tanıtılan coğu duymadığımız telefon türkiyeye gelmiyor malesef.

Invoke

Invoke

Üye
Çinli tableti. :D
Çakma HTC One. :D
Güzel duruyor. :D

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
By_Casparov

By_Casparov

Üye
acaba bunu neresine sokup da tasımayı düşünüyolar?

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Adamın elinin 2 katı :D

esmeran3

esmeran3

Üye
azda değil ya 6.8 inc ne demek ya :)

• Beğen
Tepkiler: onur1349
Tarık Sabırman

Tarık Sabırman

Üye
Bir tane daha Lahmacun küreği vakası ile başbaşayız,aynı lafı Galaxy Mega içinde söylemiştim,o ne arkadaşım yav,bunlar iyice işin boyutunu saçmaladılar,tamam büyük ekran olsunda 4.5 inch'ten sonrası yalan,fasafiso yani zamazingo neyse işte ondan,sinirden konuşamadım.

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
Tarık Kardeşim en fazla 5inc olacak başka olmaz :) arkadaşımda mega var yanımda oturan :) çocuk telefonu hiç pantolon cebine koyamıyor

• Beğen
Tepkiler: Tarık Sabırman
Invoke

Invoke

Üye
Ama kullanıyor, belki vatandaş memnun. Alan var ki üretiyorlar.
4.5"dan sonrası yalan. Yok max 5" olacak diye bir olay yok. Adamlar üretir, vatandaş kendine uygun olanı seçmesini bilmeli.

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
Ama kullanıyor, belki vatandaş memnun. Alan var ki üretiyorlar.
4.5"dan sonrası yalan. Yok max 5" olacak diye bir olay yok. Adamlar üretir, vatandaş kendine uygun olanı seçmesini bilmeli.

bu doğru kardeşim :) ama 7 inc telefon cebe bile sığmaz ki yakışın hadi iç cebe koyabilirsin ama yazın nolacak :)

• Beğen
Tarık Sabırman

Tarık Sabırman

Üye
Tablet deseler zoruma gitmeyecek ama telefon diyorlar yemin ediyorum sandalyeyi fırlatasım geliyor :off:

Bu aradada 4.5 inch'ten sonrası yalan lafımda ki demek istediğim sadece taşıma sıkıntısı ve yani portatiflik ile alakalı,ben burada telefonun işlemcisine vesaire laf etmedim,alan memnun satan memnun ben laf atıyorum ortaya bende böyle memnunum :cigara:

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
:cigara::bira2::bira2: içelim güzelleşelim

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
elinde taşır.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Aynen cok büyük 5" üstü gerçekten olmuyor o yüzden
Z1
s4
One
6s (4.8 inç deniyor
Lumia icon

Ötesi macera ve phablet

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Fark ettiniz mi yeni çıkan modeller eski modeline göre sürekli boyutlar da büyüyor acaba bunun sonu gelecek mi :D

Üst Alt