Hırvatlar'ın Güney Afrika aşkı: 1-3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SucX

SucX

Üye
    Konu Sahibi
Hırvatlar'ın Güney Afrika aşkı: 1-3

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri grup maçlarında, Hırvatistan Beyaz Rusya deplasmanından galibiyetle ayrılmayı başarırken, Norveç evinde rahat bir galibiyet aldı.

Beyaz Rusya - Hırvatistan: 1-3

Türkiye ile oynadığı hazırlık maçından 3-0’lık mağlubiyetle ayrılan Ukrayna ile ikincilik mücadelesi veren Hırvatistan, grupta 4. sırada yer alan Belarus’a konuk oldu. 24’de Bayern Münih’in yeni transferi Ivica Olic gol perdesini açarak skoru 0-1’e getirdi. 68’de Eduardo skoru 2-1’e getiren golü atarken, ev sahibi ekibin tek golü 81’de Verkhovski’den geldi. Maçını sonucunu belirleyen gol 83’de Ivica Olic’ten geldi.

Norveç - İskoçya: 4-0

Dünya Kupası Elemeleri 9. grupta mücadele eden Norveç, ikincilik yarışı verdiği İskoçya’yı konuk etti. 36’da John Arne Riise’nin golüyle öne geçen Noveç, 45’de Morten Pedersen, 60’da Huseklepp ve 90’da Morten Pedersen’in golleriyle 4-0’lık farklı bir galibiyet aldı. 35’de İskoçya’dan Gary Caldwell kırmızı kart gördü. Bu sonuçla puanını 6’ya çıkaran Norveç, ikincilik için şansını arttırdı.

Slovenya - San Marino: 5-0

Dünya Kupası Elemeleri 3. grubun son iki sırasında yer ala iki takımın mücadelesinde, Slovenya San Marino’yu konuk etti. 18’de Koren, 38’de Radosavljevic, 54’de Kirm, 73’de Koren ve 90'da Ljubijankic'in golleriyle 5-0’lık farklı bir galibiyet aldı. Bu galibiyet Slovenya’nın umutlarını biraz olsun arttırdı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt