Hırsızlar En Sağlam Kaynağı Buldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Hırsızlar En Sağlam Kaynağı Buldu
Kuvvet Komutanlıkları'nın yanısıra Başbakanlık, Savunma Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı binalarının içinde bulunan Bayındırlık Bakanlığı binasına hırsızlar bir hafta içinde üç kez girdi.
24 Aralık 2005 17:31

Ankara'nın merkezinde yer alan Bayındırlık ve İskan Bakanlığı binasına bir haftada bir kaç kez giren hırsızların, Bakan Faruk Özak'ın makam odasının bulunduğu katta personele ait kıymetli eşyaları çaldıkları öğrenildi.


Bakanlıklar olarak bilinen ve Kuvvet Komutanlıkları'nın yanısıra Başbakanlık, Savunma Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı binalarının bulunduğu yerde bulunan Bayındırlık Bakanlığı binasına hırsızların bir hafta içinde üç kez girdiğinin belirlenmesi bakanlık personelini şaşkına çevirdi.

Mali, İdari ve Basın işlerinin görüldüğü odalara giren hırsızların personele ait cüzdanlardaki 1000 YTL'nin üzerinde para ve değerli bazı özel eşyaları çalarak kayıplara karıştıkları kaydedildi. Hırsızlık olayının gündüz saatlerinde yaşandığı bir şekilde ziyaretçi olarak binaya giren kişi yada kişilerin bu olayı gerçekleştirmiş olabileceği kaydedildi. Toplantı saatlerini gözleyen hırsızların, personel odasına girerek masa üzerine bırakılan çantaları aldıkları ve tuvalette içini boşalttıkları belirtildi. Tuvalette çantaları boşaltan hırsızların bazı çantalarıda için boşaltılmış şekilde bahçeye bırakarak kayıplara karıştıkları öğrenildi. Hırsızlık olayının yaşandığı bakanlıkta güvenlik önlemleri artırılarak güvenlik kameraları incelemeye alınırken personelde hırsızlık olayına karşı uyarıldı.
 


damadada

Üye
haberlerınızı pür dikkatle okuyorum ve takıpcısıyım
tesekkurler....
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
3 Kez..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
3
Görüntüleme
5K
haydaravısyon
Cevap
0
Görüntüleme
339
haydaravısyon
komando04
Cevap
6
Görüntüleme
460
nalcam22


Üst Alt