Hırsızın ilginç notu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alpaytr

alpaytr

Üye
    Konu Sahibi
Hırsızın ilginç notu
SAMSUN'un Atakum İlçesi'nde emekli öğretmen 58 yaşındaki Emin Özçelik'in evine gece geç saatte giren hırsız, evi soyduktan sonra rujla yatak odasındaki aynaya, "Hakkınızı helal edin, oğlum için yaptım. Beni buna mecbur ettiler" diye yazarak kayıplara karıştı.

Atakum İlçesi'nde oturan ve bir haftadır şehir dışında bulunan emekli öğretmen Emin Özçelik, bu sabah evine geldi. Yatak odasına eşyasını yerleştirirken aynaya rujla yazılan notu görünce polise haber verdi. Evde yapılan incelemede, emekli öğretmenin eşine ait olan biri altın kaplama 2 kol saati, 2 küpe, 2 kolye ucu, 2 yüzük, cep telefonu ve altın takı setinin çalındığı ortaya çıktı.

Hırsızın birinci kattaki daireye balkon kapısını zorlayıp açarak girdiği belirlenirken, polis ayna ve rujdan parmak izi alarak olayla ilgili soruşturma başlattı. Aynadaki yazıyı gördükten sonra şaşkına döndüklerini söyleyen emekli öğretmen Emin Özçelik, "Evi fazla dağıtmamış. İlk başta hırsız girdiğini bile anlamadık. Aynadaki yazıyı görünce soyulduğumuzu anladık. Bu notu silmeyeceğim ve böyle saklayacağım" diye konuştu.
 


byomer66

byomer66

Üye
İlginç.
 
One907

One907

Üye
Anaa atakum 5 yıl önce oturduğumuz yer :ehe
 
Mss Yzc

Mss Yzc

Üye
Hakkı düşünen bi hırsızmış helallik istiyo :D
 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
ilgincmis
 
Mert

Mert

Üye
Ne olursa olsun sonuçta hırsızlık. Ben olsm helal etmezdim hakkımı
 
Onur Saka

Onur Saka

Üye
Üzüldum yaa :(
 

Revengeful

Emekli Yönetici
Notu silmeyecekmiş :d:
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
Ne olursa olsun sonuçta hırsızlık. Ben olsm helal etmezdim hakkımı
ne helal etmiyosun adam mecvur kalmış ne yapsın yani ben yapardım valla cocugum çok hasta olur girer yaparım ameliyat olduktan sonra teslim olurum yazık diyorum yazık işsizlik aldı başını gidiyo aç ölücez yakında
 
Onur Saka

Onur Saka

Üye
evlat söz konusu oldukdan sonra herşey yalan adamın gözüne toz pembe gözükür :)
 
rapege

rapege

Üye
oğul için vay be oğlu için her türlü şeyi göze almış
 

konyarapp

Üye
Ben olsam helal ederdim.Memlekette iş mi var ?yok,para mı var yok ?insanı buna zorluyorlar gerçekten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al


Üst Alt