Hırsız Hırsıza Kazık Attı

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Hırsız Hırsıza Kazık Attı


Bursa'da levyeyle demir kapısını açarak girdikleri ganyan bayisinden içinde 7 bin 500 lira bulunan 200 kiloluk çelik kasayı sürükleyerek otomobile koyan hırsızlar, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.


Gözaltına alınan zanlılardan 29 yaşındaki Abdullah E., polisin kasada 7 bin 500 lira olduğunu söylemesi üzerine, kendisine boş çıktı diyen arkadaşı 31 yaşındaki U.D.'nin adını vererek yakalanmasını istedi.


Merkez Osmangazi ilçesi Küplüpınar Mahallesi Demiryolu Caddesi'nde bulunan bir ganyan bayiine gece saat 02.20'de gelen Abdullah E. ve arkadaşı U.D., levye ile demir kapıyı açtılar. İşyerinde bulunan içinde 7 bin 500 lira olan 200 kiloluk çelik kasayı çuvalla örtüp sürükleyerek kapı önüne çıkaran zanlılar, daha sona onu otomobile koyarak kaçtılar.


20 GÜNDE 3 BİN ARAÇ KONTROL EDİLDİ


Zanlıların geldikleri bordo renkli otomobili tespit etmek için çalışma başlatan Bursa Emniyet Müdürlüğü Osmangazi Asayiş Büro Amirliği ekipleri şehir içinde kayıtlı bulunan bordo rernkli yaklaşık 3 bin otomobilin trafik tescil kayıtlarını çıkardılar. Bölgelerdeki güvenlik kameralarını ve mobeseleri de kontrol eden ekipler, tavanı ezik olan aracı 20 günde tespit ettiler. Araç sahibi ile görüşen polis ekipleri olay akşamı otomobili hasta olan bir arkadaşını hastaneye getireceğini söyleyen oğlu Abdullah E.'ye verdiğini açıkladı. Polis Abdullah E.'yi gözaltına aldı.


KASANIN İÇİNDEKİ PARAYI POLİSTEN ÖĞRENDİ


Yapılan sorgulamasında, hırsızlık olayını kabul eden kasa içersinde para çıkmadığını söyleyen, ancak polisten içinde 7 bin 500 lira olduğunu öğrenen Abdullah E., "Hırsızlıktan sonra kasayı boş bir araziye getirip, balyoz ile kırmaya çalıştık. Bu sırada tuvalet ihtiyacımı gidermek için arkadaşımın yanından ayrıldım. Döndüğümde kasayı açmıştı ve içersinde paranın olmadığını söyledi. Meğer yalan söylüyormuş. Kendisi en iyi arkadaşım. Bana kazık attıktan sonra onun da cezalandırılmasını istiyorum" dedi.


İfadesinin ardından mahkemeye çıkartılan Abdullah E. tutuklanırken, kaçan arkadaşı U.D. ise aranıyor.
 


Üst Alt