Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hipotenüs
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
climax
Üye
Konu Sahibi
hipotenüs
cllgr
Üye
espriyi anlamadım jeton düşmedi valla. :wacko: neyse sonra bi daha bakıyım bari
Salihyet
Üye
ivenç D x vermemesi gerekiyo dimi :P
symbianboy
Üye
2: 2: bunu sınav kağıdına yapsak çok komik olur
cllgr
Üye
şimdi anladım :zuha:
slayer
Üye
2: 2: hocalara kapak olsun...
mAd_girL
Üye
e 5 nerde şimdi espri :S
DeRMaNTeS
Üye
:P
ChaLLenGeR
Üye
anlamadınız mı X 'i bulun diyo kaybolmuş gibi kocaman x var orda dik kenarın karşsınıda bu arada gerçkete sorunun cevabı : 12 yapıyo
ChaLLenGeR
Üye
anlamadınız mı X 'i bulun diyo kaybolmuş gibi kocaman x var orda dik kenarın karşsınıda bu arada gerçkete sorunun cevabı : 12 yapıyo
cemux
Üye
metintekin
Üye
abi koptum wallahi. nede olsa günde 50 tane 3-4-5 üçgenli soru çözüyom
NeedLeFLuff
Üye
Originally posted by ChaLLenGeR@Nov 2 2005, 12:12 AM anlamadınız mı X 'i bulun diyo kaybolmuş gibi kocaman x var orda dik kenarın karşsınıda bu arada gerçkete sorunun cevabı : 12 yapıyo
çoook duydum 3x4 = 15 Bunu duydunuz mu :P ben çok farklı soru çÖZerim
DeRMaNTeS
Üye
Originally posted by ChaLLenGeR@Nov 2 2005, 12:13 AM anlamadınız mı X 'i bulun diyo kaybolmuş gibi kocaman x var orda dik kenarın karşsınıda bu arada gerçkete sorunun cevabı : 12 yapıyo
Originally posted by DeRMaNTeS+Nov 6 2005, 12:33 AM--><div class='quotetop'>QUOTE(DeRMaNTeS @ Nov 6 2005, 12:33 AM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-ChaLLenGeR@Nov 6 2005, 12:12 AM çoook duydum 3x4 = 15 Bunu duydunuz mu :P ben çok farklı soru çÖZerim