Hipnotize kuralları

Sponsorlu Bağlantılar

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
Hipnotize kuralları
Merhaba arkadaşlar ben hipnotize etmek istiyorum ama bu işin püf noktaları ve kuralları neler bilenler anlatırsanız sevinirim

Morpheuz

Morpheuz

Üye
Kardeşim bu iş anlatmakla olacak kadar kolay bişey değildir. Yıllarca çalışman gerek konu hakkında bi bilgim yok ama ayrıntılı bi araştırma yapmalısın.

viran06

viran06

Üye
Adamlar yıllarca fakulte okuyor lisans tamamlıyor yıne yapamıyor bu ıs oyle ınternetten oğrenılecek bir sey değil.

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
Belli oluyor zor bir iş

heathrow

heathrow

Üye
ben sigarayı bırakmak için hipnoza girdim. bir prof. dr. hipnoz uyguladı. yatan bir koltukta uzanıyorsun. dinlendirici bir müzik var. kulağında kulaklık var. adamın elinde mikrofon var. sana telkinde bulunuyor konuşarak. bilincin tamamen açık. isteğin dışında sana bişey yaptıramaz. 40-50 dakika sürüyor. birkaç seans gittim sigarayı bırakamadım orası ayrı.

Morpheuz

Morpheuz

Üye
ben sigarayı bırakmak için hipnoza girdim. bir prof. dr. hipnoz uyguladı. yatan bir koltukta uzanıyorsun. dinlendirici bir müzik var. kulağında kulaklık var. adamın elinde mikrofon var. sana telkinde bulunuyor konuşarak. bilincin tamamen açık. isteğin dışında sana bişey yaptıramaz. 40-50 dakika sürüyor. birkaç seans gittim sigarayı bırakamadım orası ayrı.
Yani bu iş palavra mı ? Para aldılarmı, ki almışlardır ne kadar verdin ? Son olarak nerde yaptırdın bunu yani hipnozu ?
Müzik dinletiyo dedin, i-doser gibi bişey mi dinletiyor ?

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Neyi hipnotize etmek istiyorsunuz?

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlarımı bilinçlendirmek için öğrenmek istiyorum

zombaka

zombaka

Üye
Anca tv lerde işe yarar hipnoz büyü cart curt tam bir saçmalık

ibrahim_hapay

ibrahim_hapay

Üye
doganda olucak ve secilmiş olucaksın digerlerinden bir kademe farklı olucaksın belkide,ben yapmıyorum ama anlamaya çalısıyorum...