Baydırman
Moderator
Yanlış bir kelam ettiysek affola ağamGardaşım benim
![]()

Yanlış bir kelam ettiysek affola ağamGardaşım benim
![]()

Tamam Rothschild la konuşucam rochefellerin selamı var dedim mi tamamdırEstağfurullah abi
Ben anlamam abi kılintın deyze gelecek dolar düşecek. Söz verdin![]()

Onlar kim oluyormuş abi? Düşecek dediysen düşecek o kadar.Tamam Rothschild la konuşucam rochefellerin selamı var dedim mi tamamdır![]()

Aha bizim komplo teorisyeni de geldi tam olduRockefeller illuminati yani o yönetmiyor![]()

Selam söyleİlluminati yönetmiyor masonlar yönetiyor. Bu konuyu abd ye cevirdiniz
Onlari taniyorum![]()
Estağfurullah. Keşke herkes senin kadar duyarlı olsa. Güzel insansın vesselamYanlış bir kelam ettiysek affola ağam![]()

O senin güzelliğin abim.Estağfurullah. Keşke herkes senin kadar duyarlı olsa. Güzel insansın vesselam![]()

Yav kimse kim takılma bunlarla fazla sonra senden haber alamayız maazallahİlluminati yönetmiyor masonlar yönetiyor. Bu konuyu abd ye cevirdiniz
Onlari taniyorum![]()

Yav kimse kim takılma bunlarla fazla sonra senden haber alamayız maazallah![]()

Bu da onlardan galiba abiYav kimse kim takılma bunlarla fazla sonra senden haber alamayız maazallah![]()

Hayatın şifreleri gibi adam. Herşey beklenirBu da onlardan galiba abi![]()

Baksana tanırım iyi çocuktur diyo sinan engin gibiHayatın şifreleri gibi adam. Herşey beklenir![]()

Kuzu çevirelim bence abiBu konuyu ABD'ye mi çevirdiniz dedin?
Heeey burası gereksizler dostum
Kızarmış pilice bile çeviririz![]()

HahahaBaksana tanırım iyi çocuktur diyo sinan engin gibi![]()

Hindi çevirelimKuzu çevirelim bence abi![]()

Hindiyi çevirdik abi sana ayıramadık kusura bakmaHahaha
Hindi çevirelim![]()

Afiyet olsun iyi boğazınıza takılmamış kolay lokma değil bir efsaneyi mideye indirdinizHindiyi çevirdik abi sana ayıramadık kusura bakma![]()

dba konusu istermisin pekiGereksizlerde abd konusu istemiyorum
Hayır gereksizlerde gereksiz konular isterimAfiyet olsun iyi boğazınıza takılmamış kolay lokma değil bir efsaneyi mideye indirdiniz
dba konusu istermisin peki