Baydırman
Moderator
-
Konu Sahibi
-
Yanlış bir kelam ettiysek affola ağamGardaşım benim
Tamam Rothschild la konuşucam rochefellerin selamı var dedim mi tamamdırEstağfurullah abi
Ben anlamam abi kılintın deyze gelecek dolar düşecek. Söz verdin
Onlar kim oluyormuş abi? Düşecek dediysen düşecek o kadar.Tamam Rothschild la konuşucam rochefellerin selamı var dedim mi tamamdır
Aha bizim komplo teorisyeni de geldi tam olduRockefeller illuminati yani o yönetmiyor
Selam söyleİlluminati yönetmiyor masonlar yönetiyor. Bu konuyu abd ye cevirdiniz
Onlari taniyorum
Estağfurullah. Keşke herkes senin kadar duyarlı olsa. Güzel insansın vesselamYanlış bir kelam ettiysek affola ağam
O senin güzelliğin abim.Estağfurullah. Keşke herkes senin kadar duyarlı olsa. Güzel insansın vesselam
Yav kimse kim takılma bunlarla fazla sonra senden haber alamayız maazallahİlluminati yönetmiyor masonlar yönetiyor. Bu konuyu abd ye cevirdiniz
Onlari taniyorum
Yav kimse kim takılma bunlarla fazla sonra senden haber alamayız maazallah
Bu da onlardan galiba abiYav kimse kim takılma bunlarla fazla sonra senden haber alamayız maazallah
Hayatın şifreleri gibi adam. Herşey beklenirBu da onlardan galiba abi
Baksana tanırım iyi çocuktur diyo sinan engin gibiHayatın şifreleri gibi adam. Herşey beklenir
Kuzu çevirelim bence abiBu konuyu ABD'ye mi çevirdiniz dedin?
Heeey burası gereksizler dostum
Kızarmış pilice bile çeviririz
HahahaBaksana tanırım iyi çocuktur diyo sinan engin gibi
Hindi çevirelimKuzu çevirelim bence abi
Hindiyi çevirdik abi sana ayıramadık kusura bakmaHahaha
Hindi çevirelim
Afiyet olsun iyi boğazınıza takılmamış kolay lokma değil bir efsaneyi mideye indirdinizHindiyi çevirdik abi sana ayıramadık kusura bakma
dba konusu istermisin pekiGereksizlerde abd konusu istemiyorum
Hayır gereksizlerde gereksiz konular isterimAfiyet olsun iyi boğazınıza takılmamış kolay lokma değil bir efsaneyi mideye indirdiniz
dba konusu istermisin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?