Ölmeden fırına mı attın neco Evet
ModX Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Hayır leş çığ oluyor Genişletmek için tıkla ... Emin misin
AIS Üye Genc007' Alıntı: Emin misin Genişletmek için tıkla ... Evet ben hindiyi fırından sonra yedim yani leş değil
Genc007' Alıntı: Emin misin Genişletmek için tıkla ... Evet ben hindiyi fırından sonra yedim yani leş değil
ModX Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Evet ben hindiyi fırından sonra yedim yani leş değil Genişletmek için tıkla ... Pişince leşlikten çıkıyor mu?
TurkSaw' Alıntı: Evet ben hindiyi fırından sonra yedim yani leş değil Genişletmek için tıkla ... Pişince leşlikten çıkıyor mu?
ModX Moderator Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Kafan çok güzelmiş kardeş güle güle kullan
AIS Üye Genc007' Alıntı: Kafan çok güzelmiş kardeş güle güle kullan Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
AIS Üye muratalperr55' Alıntı: hindiyi nasıl bilirdiniz ey cemaat Genişletmek için tıkla ... Hindi öldü ve hitö başkanı hinli seçildi
muratalperr55' Alıntı: hindiyi nasıl bilirdiniz ey cemaat Genişletmek için tıkla ... Hindi öldü ve hitö başkanı hinli seçildi
ModX Moderator Konu Sahibi muratalperr55' Alıntı: hindiyi nasıl bilirdiniz ey cemaat Genişletmek için tıkla ... etli bilirdik