Gulu Gulu
Kapalı Hesap
Hindi Eti Yapımı
Hindi Eti Yapımı Tarifi İçin Malzemeler
Hindi Eti Yapımı Tarifi Yapılışı
Hindi etini isterseniz doğrayın, isterseniz bütün olarak pişirebilirsiniz. Tencereye çok az su koyarak pişmeye bırakın. Suyunu salıp çekmeye başladığında defne yaprağı ve tuzu ilave edin. Ocağı mümkün olduğunca kısık bırakın. İşin sırrı bu kısık ateşte yavaş yavaş pişmesi. Etiniz yumuşayınca çok az tereyağı koyup hafif kızartın. Afiyet olsun.
kaynak:
- 500 gr hindi
- tuz
- tereyağı
- defne yaprağı
Hindi Eti Yapımı Tarifi Yapılışı
Hindi etini isterseniz doğrayın, isterseniz bütün olarak pişirebilirsiniz. Tencereye çok az su koyarak pişmeye bırakın. Suyunu salıp çekmeye başladığında defne yaprağı ve tuzu ilave edin. Ocağı mümkün olduğunca kısık bırakın. İşin sırrı bu kısık ateşte yavaş yavaş pişmesi. Etiniz yumuşayınca çok az tereyağı koyup hafif kızartın. Afiyet olsun.
kaynak:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız