Cihanî Sultan
Üye
O oyunu bilmiyorum ustamBununla earn to die bile yapılır.![]()

O oyunu bilmiyorum ustamBununla earn to die bile yapılır.![]()

Arabayla zombi öldürme oyunu.Android de var.Android e çıkmadan önce oynadığım bir flash oyundu.Çok da sevilen bir oyundur kendisi.O oyunu bilmiyorum ustam![]()
Ben de çok sevilen bir oyun yapmak istiyorum da gerekli bilgi ve deha yok galibaArabayla zombi öldürme oyunu.Android de var.Android e çıkmadan önce oynadığım bir flash oyundu.Çok da sevilen bir oyundur kendisi.

Çok da dehalık birşey yok aslında.Mesela benim doors open serileri baya tuttu.Yapması çok zor değil.Yakında 3. versiyonu çıkacak bu arada.Ben de çok sevilen birşey oyun yapmak istiyorum da gerekli bilgi ve deha yok galiba![]()

Hayırlı ve helal olsunÇok da dehalık bir yok aslında.Mesela benim doors open serileri baya tuttu.Yapması çok zor değil.Yakında 3. versiyonu çıkacak bu arada.![]()

Senin de yeni Parking Master oyunun hayırlı olsun.Hayırlı ve helal olsun![]()
Oyun bitti sayılır.Büyük ihtimal haftaya yayınlanır.Ne zaman çıkıyor hill climb?![]()
Bilmiyorum öyle söyleniyor.Gerçeğe yakın en azından hcr den iyi gibi![]()

Gelince görürüzBilmiyorum öyle söyleniyor.![]()

EyvallahSenin de yeni Parking Master oyunun hayırlı olsun.

Neden .ok gibi acaba?
abi baya uğraşmışsın dediğim gibi ama arkadaşların da dediği gibi oyun motoru kaynaklı dandik duruyor mesela androiddekinde patinaj bile vardı ama seninkinde dağlar bile köşeli fakat ben symbian için hiçbişi yapmayan biri olarak senin gibi uğraşan bi kardeşimize sonsuz saygılarımı sunuyorum....
o dediklerin çok da önemli değil.Kavisli dağlar oyunda var zaten.Video sadece 39 saniye.Oyunda 9 farklı harita var.Videoda haritalardan çok araçlar ve özellikleri gösterdim.Araçlar videodaki kadar çabuk hızlanmıyor.Telefonda normal şekilde oynanabilmesi için bilgisayarda birkaç kat daha hızlı yapmam gerekiyor.Her emeğin bir karşılığı olmalı.Bunu ucretsiz yapsan
Teşekkürler.Abi uzun zamandır oyunlar bölümünde takılmıyordum valla helal olsun ne diyim![]()