Macera Hill Climb Racing Symbian^3 [Macros Flash]

Sponsorlu Bağlantılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Arabayla zombi öldürme oyunu.Android de var.Android e çıkmadan önce oynadığım bir flash oyundu.Çok da sevilen bir oyundur kendisi.
Ben de çok sevilen bir oyun yapmak istiyorum da gerekli bilgi ve deha yok galiba :D

M@cros

M@cros

Üye
    Konu Sahibi
Ben de çok sevilen birşey oyun yapmak istiyorum da gerekli bilgi ve deha yok galiba :D
Çok da dehalık birşey yok aslında.Mesela benim doors open serileri baya tuttu.Yapması çok zor değil.Yakında 3. versiyonu çıkacak bu arada.:oke:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: M@cros
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Ne zaman çıkıyor hill climb? :D

• Beğen
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Gerçeğe yakın en azından hcr den iyi gibi :ehe

• Beğen

MaxipmaN

Üye
beyler win8 bilgisayarı olan varsa mağazada var bilginize belki bilmeyen vardır :) recovery yaptım 8e döndüm 0dan kasıyorum :)

WanWan

Üye
:tşk:

Neden .ok gibi acaba?

abi baya uğraşmışsın dediğim gibi ama arkadaşların da dediği gibi oyun motoru kaynaklı dandik duruyor mesela androiddekinde patinaj bile vardı ama seninkinde dağlar bile köşeli fakat ben symbian için hiçbişi yapmayan biri olarak senin gibi uğraşan bi kardeşimize sonsuz saygılarımı sunuyorum....

M@cros

M@cros

Üye
    Konu Sahibi
abi baya uğraşmışsın dediğim gibi ama arkadaşların da dediği gibi oyun motoru kaynaklı dandik duruyor mesela androiddekinde patinaj bile vardı ama seninkinde dağlar bile köşeli fakat ben symbian için hiçbişi yapmayan biri olarak senin gibi uğraşan bi kardeşimize sonsuz saygılarımı sunuyorum....
:) o dediklerin çok da önemli değil.Kavisli dağlar oyunda var zaten.Video sadece 39 saniye.Oyunda 9 farklı harita var.Videoda haritalardan çok araçlar ve özellikleri gösterdim.Araçlar videodaki kadar çabuk hızlanmıyor.Telefonda normal şekilde oynanabilmesi için bilgisayarda birkaç kat daha hızlı yapmam gerekiyor.

Silinen Üye 2411949

Kapalı Hesap
Bunu ucretsiz yapsan

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Abi uzun zamandır oyunlar bölümünde takılmıyordum valla helal olsun ne diyim :D

• Beğen
Kayahan14

Kayahan14

Üye