Uygulama Hile İstek

Sponsorlu Bağlantılar

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
Olmadı hocam malesef .s

ege9343

Üye
eskisini sil bunu kur. uploaded.net/file/c3zwsv19

- - - Eklendi - - -

ben denedim oldu. sen o profile dosyasini tam olarak nereye attin?
kardeş hiçbişey olmadı ne para hilesi ne market ne mod hiçbiri olmadı . üstüne üstük aldığım forma falan gitti lütfeen biraz daha uğraşırmısın sana zahmet bu arada sınavında başarılar :)

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
Hocam allah yardimcin olsun inşallah güzel geçer sınav iyi bir puan alırsın ben sd dosyasını indirmemisim yeni farkettim eski sd kayıtlı mis eve gidicem 1 saat sonra yüklm haber veririm hile calisiyor mu diye tekrardan başarılar dilerim hocam

muhammet7676

muhammet7676

Üye
    Konu Sahibi
kardeş hiçbişey olmadı ne para hilesi ne market ne mod hiçbiri olmadı . üstüne üstük aldığım forma falan gitti lütfeen biraz daha uğraşırmısın sana zahmet bu arada sınavında başarılar :)

modu yükledim ben şu anda oynayabiliyorum. ama sadece offline oynanıyor

- - - Eklendi - - -

Hocam allah yardimcin olsun inşallah güzel geçer sınav iyi bir puan alırsın ben sd dosyasını indirmemisim yeni farkettim eski sd kayıtlı mis eve gidicem 1 saat sonra yüklm haber veririm hile calisiyor mu diye tekrardan başarılar dilerim hocam

eyvallah kardeşim sağolasın

ege9343

Üye
pardon kardeşim all starsın üstünde hala satın al yazınca ben hiç tıklamadım şimdi baktım olmuş Sorry :)

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
Hocam malesef olmadı malesef yabancı siteden aldığın oyun beta sürümü yine hile olmadı malesef hocam .s

muhammet7676

muhammet7676

Üye
    Konu Sahibi
suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
Allah yardım cin olsun başarılar hocam

ruhgibi

Üye
No Zombies Allowed versiyon 1.6.4 Telefon Galaxy S3 Rootsuz. Hilesini bir türlü bulamadım lütfen yardımcı olurmusunuz?

muhammet7676

muhammet7676

Üye
    Konu Sahibi
No Zombies Allowed versiyon 1.6.4 Telefon Galaxy S3 Rootsuz. Hilesini bir türlü bulamadım lütfen yardımcı olurmusunuz?

www16.zippyshare.com/v/17447053/file.html şunu yükleyerek dene ama eski oyununun yedeğini almayı unutma

• Beğen
Tepkiler: ruhgibi

ruhgibi

Üye
www16.zippyshare.com/v/17447053/file.html şunu yükleyerek dene ama eski oyununun yedeğini almayı unutma

Bende yüklü olanı kaldırıp verdiğin linktekini yükledm fakat sanırım güncelleme için App Store ye gönderen bir şeçenek çıkartıyor. Başka yolu yokmudur acaba?

muhammet7676

muhammet7676

Üye
    Konu Sahibi
Bende yüklü olanı kaldırıp verdiğin linktekini yükledm fakat sanırım güncelleme için App Store ye gönderen bir şeçenek çıkartıyor. Başka yolu yokmudur acaba?

senin telefon rootsuz olduğu için save dosyalarını kuramazsın yani rootsuz telefon için tek yolu bu

ege9343

Üye
kardeş reckless motonun para hilesinide yaparmısın

ruhgibi

Üye
senin telefon rootsuz olduğu için save dosyalarını kuramazsın yani rootsuz telefon için tek yolu bu

Peki bu hile yeni versiyonda yani 1.6.4 versiyonunda hile yapılıp paylaşılabilir mi? Çünkü paylaştığınız eski sürüm ve oyun internet bağlantısı istediği için sürekli güncel olması lazım. Yada kurulum ile ilgili mi bir yanlış yapıyorum direk indirip eski versiyonu silip verdiğinizi kurdum yanlış mı yapıyorum acaba?

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
Hocam bulabildin mi benim hileyi

yokartk

Üye
telefon galaxy w rom 4.0.4 custom fun run a gamecıh ıle denedım altın ekleyemedım varmdır başka bır yolu?

ordoseclorum

Üye
dead crossing lütfen

stormylife

Üye
subway surfers falaxy s3 mini kullanıyorum rootsuz

vassili61

Üye
dawn hero para ve elmas hilesi varsa paylaşabilirmisiniz

Üst Alt