Olmadı hocam malesef .s
kardeş hiçbişey olmadı ne para hilesi ne market ne mod hiçbiri olmadı . üstüne üstük aldığım forma falan gitti lütfeen biraz daha uğraşırmısın sana zahmet bu arada sınavında başarılareskisini sil bunu kur. uploaded.net/file/c3zwsv19
- - - Eklendi - - -
ben denedim oldu. sen o profile dosyasini tam olarak nereye attin?

kardeş hiçbişey olmadı ne para hilesi ne market ne mod hiçbiri olmadı . üstüne üstük aldığım forma falan gitti lütfeen biraz daha uğraşırmısın sana zahmet bu arada sınavında başarılar![]()
Hocam allah yardimcin olsun inşallah güzel geçer sınav iyi bir puan alırsın ben sd dosyasını indirmemisim yeni farkettim eski sd kayıtlı mis eve gidicem 1 saat sonra yüklm haber veririm hile calisiyor mu diye tekrardan başarılar dilerim hocam
Hocam malesef olmadı malesef yabancı siteden aldığın oyun beta sürümü yine hile olmadı malesef hocam .s
No Zombies Allowed versiyon 1.6.4 Telefon Galaxy S3 Rootsuz. Hilesini bir türlü bulamadım lütfen yardımcı olurmusunuz?
www16.zippyshare.com/v/17447053/file.html şunu yükleyerek dene ama eski oyununun yedeğini almayı unutma
Bende yüklü olanı kaldırıp verdiğin linktekini yükledm fakat sanırım güncelleme için App Store ye gönderen bir şeçenek çıkartıyor. Başka yolu yokmudur acaba?
senin telefon rootsuz olduğu için save dosyalarını kuramazsın yani rootsuz telefon için tek yolu bu