Hikmet 366yı nasıl bilirsiniz

Konu Sahibi
Hikmet 366yı nasıl bilirsiniz
Evet hikmet 366yı nasıl bilirsiniz.
Ben çok iyi yardım sever arkadaş kanka ve daha neler

iyi bir arkadaş ama açtığı konular yüzünden forumdan soğuma seviyesine geldim

Tepkiler: achambo ve x-scarface
keşke böyle bir konu açmasaydın

konu inşallah tartışmaya çıkmaz

hikmet kızmıyorsun dimi yaptığın paylaşımlar gece 12 den Sonra paylaşılacak türden yani ortalık sakinleştiğinde paylaşılsa daha hoş olur, Çünkü bir teknoloji forumunda! teknoloji dışında bütün konuları açıyorsun yoksa açtığın konularla bir sorunum yok

Tepkiler: achambo ve -Akıncı
Hikmet iyidir saftır kalbi temizdir ancak takdir edersiniz ki küçük yaşının verdiği bi olgunluk eksikliğinden bir takım yanlışlar yapabiliyor ona da hak vermek lazım sevilmek istiyor kendine saygı duyulsun istiyor bunu da forumda rütbe artırarak yapacağını zannettiğinden dolayı bu hatalara düşüyor.

Ben hikmeti anlıyorum kötü bir niyeti yok ancak kendi öz eleştirimi de yapacak olursam an geliyor dayanamıyorum çıldırtıyor ama dediğim gibi bu çocuk temiz bir kardeş.

Tepkiler: ka_za, -Akıncı, MrExpert ve 2 diğerleri

iyi bir analiz dostum

Tepkiler: x-scarface ve -Akıncı
Kasıcı kesici bir arkadaş

Tepkiler: -Akıncı
beylr simdi hikmeti niye bazilari disliyo sinir bozucu yorumlar yapiyo gecenlerde bir konuda 3 4 kisi hikmeti asaliyo birakin bu isleri biz kardeşiz evet cok konu aciyo cok konuya yorum yapiyo olayi burdan degendirin maxicep seviyor diye hep aktif rutbe ne ya yani en buyuk rutbe olursa kral mi oluyo yo oyle bisi arkadslar ne olursa olsun her ZAMAN BİZ BİR AİLEYİZ birileri asalamayin kimse kimseden ustun degildir herkese iy forumlar.

kimse kimseyi aşağılamiyor ve kim hangi rütbeyi nasıl alıyor biz görüyoruz yani o konuda bir sorun yok. Biz Hikmeti seviyoruz ama hikmet olduğu için seviyoruz yani çok konu açtığı için değil

kimse kimseyi aşağılamiyor ve kim hangi rütbeyi nasıl alıyor biz görüyoruz yani o konuda bir sorun yok. Biz Hikmeti seviyoruz ama hikmet olduğu için seviyoruz yani çok konu açtığı için değil

yani ustunuze alinmayin abi sozum mecliS disi

Haydar

Emekli Yönetici
hiko iyidir severim

Joker

Emekli Yönetici
Hikmet iyidir ya severim onu aras abinin dediklerine tamamen katılıyorum

son aylarda forumu ismiyle çalkalayan biri

Tepkiler: ka_za
Benim olumlu yônlerimi dùşünerek cevap verdıniz içın teşekkürler.

Tepkiler: yaren_dede
iyi bir arkadaş. Biraz rutbe duskunu ama uzaklastırma aldgnda hatasını anlamıstır.

ağ hikmet ağ aras abi açıklamayı yapmış

Tepkiler: x-scarface ve -Akıncı