Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hikayede sizin de tuzunuz olsun...
Sponsorlu Bağlantılar
Sidretül Münteha
Üye
Osman Da Bi Tokat Sallamış ....
unrivaled
Üye
evet osmanda sinirlenip kızın kuzenine bir tokat yapıştırmış.. kızın kuzeni boş durur mu kız osmana osman kuzene sonra hepsi osmana girişmiş
Sidretül Münteha
Üye
Osman Yere Düşmüşş Sizz Görceksinizz Kızım Sizin İşiniz Bitti Diyormuş
unrivaled
Üye
kız sie demiş yürü git bas git demiş senlemi uğraşcam deli manyak demiş osman kalkmış ayağa ve arkasına bakmadan gitmiş ama giderken kıza şiir yazdığı kağıdı düşürmüş kız onu okumuş vee
™мaxiмємσ!
Üye
kız çok üzülmüş ve osmandan özürdilemiş
Sidretül Münteha
Üye
Osmann Beni Yere Atıp Dövdünüzz Leann Demiş Ne Özrüüüü
unrivaled
Üye
kızda şaka yaptım zati çek git ellaam demiş
Sidretül Münteha
Üye
Osmanndaa O Ne Biçim Şakaydı Demiş
unrivaled
Üye
kız buna durduk yere sarılmış osman ne olduğunu şaşırmış
Sidretül Münteha
Üye
Kızz Seni Seviyorum Bee Osman Demiş
unrivaled
Üye
osman da ben seni daha çok seviyorum diye bağırmış yol ortasında... yoldan geçen bunak teyze a aa delinin zoruna bak seve seve bunu mu sevdin demiş
Sidretül Münteha
Üye
Kızz Gitmişşş Teyzeyee Geçirmiş
unrivaled
Üye
sonra teyze kalkıp kıza geçirmiş... osman dururmu yaşlı filan dememiş tekme tokat dalmış gözlüğü kırılan teyze bittin oğlum sen benim kim olduğumu bilmiyosun büyük belaya bulaştın demiş
Sidretül Münteha
Üye
Osman Da Züe Yhaa Demiş Karı Kimm Olursan Ol Yine Gell Dalarım Sana Demiş Sümüklü
unrivaled
Üye
kadın arkasına bakmadan gitmiş...osman kıza dönmüş tutmuş ellerinden... kızın kuzeni de osmanın elinden... (kuzen ne kadar duygulandıysa artık, ne yaptığını bilmiyo)osman de get sapık mısın oğlum demiş...
Sidretül Münteha
Üye
Yoo Laaa Nee Sapuğuu Bende Senı Sevıyorum Demiş
huri$
Üye
kuzende ne kiziyosun beee
ben neyaptigimi biliyomuyum demi$
Sidretül Münteha
Üye
Nesee Sonraa Yürürkenee Bunların Karşısınaa Birii Çıkmışşşş
huri$
Üye