Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hikayede sizin de tuzunuz olsun...
Sponsorlu Bağlantılar
Sidretül Münteha
Üye
Sonraa Yukarıı Mahalleden Geçerken Balkondan Yukardan Biri ....
unrivaled
Üye
durun bende geliyorum der
huri$
Üye
yahu nereye gidiyo bunlar epeydir yuruduler zaten herkste bunu merak ediyomu$ acaba boyle 5 kisi nereye gidiyolar diye
unrivaled
Üye
aşağı mahalleden yukarı mahalleden sağdan soldan derken bunlar olmuşlar 40 kişi köprüye doğru gidelim bari ellaam demişler bunların köprüye yürüdüğünü gören polis ekipleri...
Sidretül Münteha
Üye
Şşşşş Alooo Gelınn Burayaa Çatışmaa Çıkcakk Demiş
unrivaled
Üye
osman başlamış bağırmaya heeeri bizi kimse tutamaz bu iş başladı bitecek atıcaz kendimizi demiş ee bunu duyan haber ekipleri dururmu hepsi doluşmuş oraya
Sidretül Münteha
Üye
Ellaaam Ünlüü Olcazz Demiş Osmann
unrivaled
Üye
ee haber bültenlerinde şok haber olarak göstermişler...bunu gören hülya avşar yerinden fırlamış evet o, işte o yıllardır göremediğim biricik oğlum... osman çilingiroğlu ne de benziyo babasına
Sidretül Münteha
Üye
Pohhahaha Altlamışş Jipinee Olayy Yerınee Gelmiş Hüliiii
unrivaled
Üye
koşmuş sarılmış 2. çilingirine oğlum diye ağlamaya başlamış... osman şaşırmış tabiii
Sidretül Münteha
Üye
uFF Sıkıldım Sizz Gidinn Demiş Ellaam
unrivaled
Üye
osmanda başlamış ağlamaya anneciim diye. bi yandan da kameralara el sallamı unutmuyormuşş.. sevdiği kız osmana ne olup bittiğini sormuş ama osman gözünün kenarıyla bile bakmıyormuş kıza
Sidretül Münteha
Üye
Sonraa Tekrarr Çıkmışlar Yolaa
unrivaled
Üye
ama bu sefer hülyayla... yolda giderken hülya bak oğlum bu villalar hep bizim çilingir oğlu ailesinin ellaam şimdi ferayede katıldı ama olsun bu villalardan biri senin tamam mı oğlum diyormuş
Sidretül Münteha
Üye
Elllaam Değiştirr Şu Hüliyi Sıkıldım
unrivaled
Üye
tamam o zaman ibraaam datluses olsun
Sidretül Münteha
Üye
Osmann Kızı Evınee Bırakmışş Evinee Girmiş Bidee Nee Görsün
SeVim'M
Üye
eve hırsız girmiş. tabi osman da naptııını bilmeden eline almış bi kütük adamın kafaya indirmiş..