FanaTürk Üye Bana evde olmadığını fakat anahtarların kapının önündeki saksının altında olduğunu söyledi. Bunun üzerine disketin içindekilerini kontrıol etmek amacıyla Abuzittin'in 3 sokak ötedeki evine doğru yola koyuldum.
Bana evde olmadığını fakat anahtarların kapının önündeki saksının altında olduğunu söyledi. Bunun üzerine disketin içindekilerini kontrıol etmek amacıyla Abuzittin'in 3 sokak ötedeki evine doğru yola koyuldum.
nghty Üye Konu Sahibi dagiemmi' Alıntı: dostum abuzittin'i aradım Genişletmek için tıkla ... BEYLER BURDAN DEWAM EDİYORUZ... 3 KELMİE DEDİK FANATÜRK falan coşmuş : ben dewam ediyorum... ..fakat telefonu açmıyordu
dagiemmi' Alıntı: dostum abuzittin'i aradım Genişletmek için tıkla ... BEYLER BURDAN DEWAM EDİYORUZ... 3 KELMİE DEDİK FANATÜRK falan coşmuş : ben dewam ediyorum... ..fakat telefonu açmıyordu
FanaTürk Üye (Ben oynamıyorum. Üç kelimeyle doğru dürüst cümle kurulmuyor çünkü...) Meraklandım ve...
Caine Üye bunu gören bradd piitt, jewelin burun,çene ve diş kısmına okkalı bir yumruk cekip bayılmasına sebep oldu
bunu gören bradd piitt, jewelin burun,çene ve diş kısmına okkalı bir yumruk cekip bayılmasına sebep oldu