CoDeYs Üye saçma sapan konuşma burda anneden bahsediyoruz hayalide olsa ayıptır.bide hikaye bitti yeni birtanede böyle başlamaz kuralları bilmiyorsan oynama
saçma sapan konuşma burda anneden bahsediyoruz hayalide olsa ayıptır.bide hikaye bitti yeni birtanede böyle başlamaz kuralları bilmiyorsan oynama
.BlueTR Üye CoDeYs' Alıntı: saçma sapan konuşma burda anneden bahsediyoruz hayalide olsa ayıptır.bide hikaye bitti yeni birtanede böyle başlamaz kuralları bilmiyorsan oynama Genişletmek için tıkla ... ben yeni başlamadım devamını söyledim tamammı... ayrıca sende o zaman okumayı bilmiyorsan konuya girme!
CoDeYs' Alıntı: saçma sapan konuşma burda anneden bahsediyoruz hayalide olsa ayıptır.bide hikaye bitti yeni birtanede böyle başlamaz kuralları bilmiyorsan oynama Genişletmek için tıkla ... ben yeni başlamadım devamını söyledim tamammı... ayrıca sende o zaman okumayı bilmiyorsan konuya girme!
CoDeYs Üye bi arıza daha çıktı meydana bu msj dan sonra cevap yazmıcam sana bi derdin varsa özelden at yoksa gereksiz konuşma
bi arıza daha çıktı meydana bu msj dan sonra cevap yazmıcam sana bi derdin varsa özelden at yoksa gereksiz konuşma
ModX Moderator Uzun uzun yıllar önce ormanın derinliklerinde küçük mavi yaratıkların yaşadığı gizli bir köy vardı.
Silinen Üye 2625978 Kapalı Hesap Hoorrttt latmışsın emmi Mesaj birleştirildi: 10 Nis 2024 Baydırman' Alıntı: Uzun uzun yıllar önce ormanın derinliklerinde küçük mavi yaratıkların yaşadığı gizli bir köy vardı. Genişletmek için tıkla ... Şirinler mi Son düzenleme: 10 Nis 2024
Hoorrttt latmışsın emmi Mesaj birleştirildi: 10 Nis 2024 Baydırman' Alıntı: Uzun uzun yıllar önce ormanın derinliklerinde küçük mavi yaratıkların yaşadığı gizli bir köy vardı. Genişletmek için tıkla ... Şirinler mi
Silinen Üye 2625978 Kapalı Hesap Baydırman' Alıntı: Uzun uzun yıllar önce ormanın derinliklerinde küçük mavi yaratıkların yaşadığı gizli bir köy vardı. Genişletmek için tıkla ... onlar kendilerine şirinler derlerdi
Baydırman' Alıntı: Uzun uzun yıllar önce ormanın derinliklerinde küçük mavi yaratıkların yaşadığı gizli bir köy vardı. Genişletmek için tıkla ... onlar kendilerine şirinler derlerdi
ModX Moderator gonyalı' Alıntı: onlar kendilerine şirinler derlerdi Genişletmek için tıkla ... Şirinleri yedim
Silinen Üye 2625978 Kapalı Hesap Baydırman' Alıntı: Şirinleri yedim Genişletmek için tıkla ... Lezzetlimiydi
Silinen Üye 2625978 Kapalı Hesap Baydırman' Alıntı: Şirinleri yedim Genişletmek için tıkla ... midem çok şişti
ModX Moderator gonyalı' Alıntı: midem çok şişti Genişletmek için tıkla ... Sonra Azman'a "şiştim yeğenim bi maden suyu getir" dedim.
gonyalı' Alıntı: midem çok şişti Genişletmek için tıkla ... Sonra Azman'a "şiştim yeğenim bi maden suyu getir" dedim.
Silinen Üye 2625978 Kapalı Hesap Azman da kafasını hayır der gibi salladı, çünkü Bütün şirinleri sadece Ben yemiştim Azman bunu hazmedemedi Ve bana saldırdı
Azman da kafasını hayır der gibi salladı, çünkü Bütün şirinleri sadece Ben yemiştim Azman bunu hazmedemedi Ve bana saldırdı