Praetor Emekli Yönetici Tuba_erva' Alıntı: ama zamanla bakmıskı cocuktan bır halt olacagı yok.. Genişletmek için tıkla ... Hatta bu çocuk açıkça: berkaykral' Alıntı: admin beni banla sebebini sorma banla Genişletmek için tıkla ... bile demiş... Gemiyi iyice azıya alan bu çocuk admin tarafından banlanınca............
Tuba_erva' Alıntı: ama zamanla bakmıskı cocuktan bır halt olacagı yok.. Genişletmek için tıkla ... Hatta bu çocuk açıkça: berkaykral' Alıntı: admin beni banla sebebini sorma banla Genişletmek için tıkla ... bile demiş... Gemiyi iyice azıya alan bu çocuk admin tarafından banlanınca............
haltie Üye berkaykral' Alıntı: admin beni banla sebebini sorma banla Genişletmek için tıkla ... keşke o gün banlansaymış...
berkaykral' Alıntı: admin beni banla sebebini sorma banla Genişletmek için tıkla ... keşke o gün banlansaymış...
furkan1523 Üye merhamet duygusu işte --------------- Ekleme --------------- yanlış yola sürükler bazen --------------- Ekleme --------------- yanlış yola sürükler bazen
merhamet duygusu işte --------------- Ekleme --------------- yanlış yola sürükler bazen --------------- Ekleme --------------- yanlış yola sürükler bazen