Hiddink'in alacağı paraya bak!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Fatih Terim'in Milli Takım'dan kazandığı para çok tepki toplamıştı... Terim'in yerine gelecek olan Hiddink'in yıllık kazancı ise dudak uçuklatacak cinsten...

Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Guus Hiddink, Cuma günü ay yıldızlı oluyor. Perşembe günü Türkiye'ye gelecek olan milli takımın yeni patronu sözleşme imzalayacak.

Hollandalı teknik adamın görevi kabul etmesindeki en önemli faktörün Türkiye'nin EURO 2008'de sergilediği hırs ve istekli futbol olduğunu öğrenildi.

Hiddink, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'e "Türkiye'nin turnuvadaki hırsına o zaman hayran kalmıştım. Böyle bir milli takımda görev yapmak benim için onur verici" derken, Hollandalı hoca yılda 3 milyon 750 bin euro alacak ve 3+1 yıllık mukavele imzalayacak.

30 Haziran'da sözleşmesi bitecek olan Hiddink bu hafta Rusya Futbol Federasyonu ile anlaşarak mukavelesini fesh edecek.

İşte Hiddink'in ekibi:
Oğuz Çetin: Hiddink'in yardımcısı, Engin İpekoğlu: Kaleci antrenörü, Raşit Çetiner: Ümit Milli Takım sorumlusu, Ersun Yanal: Alt Milli Takımlar Sorumlusu. Bu arada Hiddink'in, Hollanda gazetesi De Telegraaf'ta yer alan, "30 Haziran'dan sonra Rusya'dan ayrılacağım" sözleri Rusya Futbol Federasyonu tarafından da resmi internet sitesinden dün doğrulandı

hangman1907

hangman1907

Üye
Oha Oha Oha Oha .. emege saygı xD

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
hemde ne biçim ohaa.Tamam bende başta yabancı T.D getirilmesinden yanaydım ama bu kadarda para verimezki arkadaş ne yapma peşinde federasyon anlamış değilim.Hiç birşey yapamıyorsan ver Rıdvan dilmen ile ertugrul sağlam hocaya onlar çabalardı.Yazık alt klubler formaya muhtacken federesyon bu kadar parayı nasılda acımadan basıyor.Hiddink de görürüüm bu oyuncularla devam etsin 2012 hayal mi değil mi.Bu takım en parlak zamanını 2003 konfederasyon kupasında yaşamıştı.Ogünden beri düşme değil çöküş yaşanıyor

haltie

haltie

Üye
:ohannes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt