Guus Hiddink'in sözleşmesi feshedildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Guus Hiddink'in sözleşmesi feshedildi


[h=2]A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'in milli takımdaki geleceği belli oldu.[/h]A Milli Takım'da Hiddink dönemi sona erdi. Ay-yıldızlı ekibimizle çıktığı maçlarda eleştirilerin hedefi olan ve son Hırvatistan karşılaşmasında alınan 3-0'lık mağlubiyetin hedefi haline gelen Hollandalı teknik adam ile yollar ayrılıyor.


Acunn.com'un haberine göre Hiddink ile yolların ayrılmasına karar verildi.
Tazminatı konusunda anlaşma sağlanan Hiddink ile Hırvatistan maçının ardından yollar ayrılıyor. Göreve 2010 yılında getirilen Hiddink'in kalan 2 yıllık kontratına karşılık tazminat ödenmesine karar verildi. Bu akşam saat 21:05'te Euro 2012 play-off rövanş maçına Hırvatistan karşısında çıkacak olan Türk Milli takımı'nda Hiddink ekibimizin başında son kez sahaya çıkacak.
Bu karşılaşmanın ardından yolların ayrılacağı Hiddink ile tazminat konusunda da anlaşma sağlandı. 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Hollandalı teknik adam ile bu akşam son kez çalışılacak.
Guus Hiddink ile eski Futbol Federasyonu başkanı Mahmut Özgener zamanında anlaşılmış, 2010 yılının Ağustos ayında resmen göreve başlamıştı.
Teknik direktör Guus Hiddink yönetiminde 15'inci maçına çıkan Ay-yıldızlı ekibimiz, 5 kez sahadan yenilgiyle ayrıldı. Özellikle Hırvatistan maçıyla eleştrilerin hedefi olan Hiddink ile çıktığımız maçların 7'sini kazanırken, 3 kez de sadahan beraberlikle ayrıldık. Milli Takımımız 11'i resmi, 4'ü özel bu 15 maçta toplam 18 gol atarken, kalesinde ise 15 gol gördü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
266
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
364
DiaBLoS
jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
345
jojo_va
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
340
DiaBLoS


Üst Alt