aLoNeAnqe
Üye
-
Konu Sahibi
-
hayata her zaman pozitif bak.Hayata sariliyim mi yoksa pasif mi devam ediyim
Eğer din ile ilgili şüpheye düşersen youtube den "sözler köşkü" nun videolarını izle. Adamlar Allahı öyle kanıtlıyorlar ki, bi ateist ile sokak röportajı yapıyorlar, 20 dakika da ateist Müslüman oluyor haklı olarak. Ben İstanbul'da sohbetine gitmeye başladım, kesinlikle mükemmeller. Ve eğer hayattan zevk almıyorsan kardeşim film izle, mesela Amerikan gençlik filmleri izle, hayata bakış açın değişir ciddenOkey kardaşlar bu aralar iyiyim kafam yarinde biraz dini ve tarihi bilgi ogrencem çok sagolun
Ya abi ben 15 yaşına kadar evden cikmadim annem üstüme çok titredi zora gelince yapamiyom bu yaz gezcem allah dostlarının yanina falan gitcem inşallah duzelirim üniversite sinavi gozu mu çok korkutuyoEğer din ile ilgili şüpheye düşersen youtube den "sözler köşkü" nun videolarını izle. Adamlar Allahı öyle kanıtlıyorlar ki, bi ateist ile sokak röportajı yapıyorlar, 20 dakika da ateist Müslüman oluyor haklı olarak. Ben İstanbul'da sohbetine gitmeye başladım, kesinlikle mükemmeller. Ve eğer hayattan zevk almıyorsan kardeşim film izle, mesela Amerikan gençlik filmleri izle, hayata bakış açın değişir cidden
Yok dediğim gibi internet elinin altında, sözler köşkü sohbetleri tam senin benim ergenlere göre. Ateist le sokak raportajı yaz izle mesela, adam bi konuşuyor görmen lazım. Vede git film filan izle, sosyalleşmek istiyorsan Amerikan gençlik filmlerini izle sana omerebilirim. Bende asosyalken bu filmleri izledim diye sosyalleştim, işe yarıyor valla.Ya abi ben 15 yaşına kadar evden cikmadim annem üstüme çok titredi zora gelince yapamiyom bu yaz gezcem allah dostlarının yanina falan gitcem inşallah duzelirim üniversite sinavi gozu mu çok korkutuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?