hiçbir yerde yok ilk defa maxicepte ! en yeni çıkan bütün n-gage oyunları

Sponsorlu Bağlantılar

Aziz™

Üye
hayırlı olsun kardeşim.iyi oyunlar:)

Flashtecker

Flashtecker

Üye
Aziz™;2184857' Alıntı:
n-gage.com'dan triallleri indirirsen hepsi .exe uzantılı onları nasıl çalıştıracaksın acaba.

Aziz, emeğin için teşekkürler, ellerine sağlık.

Exe uzantılı n-gage dosyaları eklediğim resimdeki gördüğünüz şekilde n-gage uzantılı hale getiriliyor.

Exe uzantılı n-gage dosyasını çift tıklatıp açın ve resimde gördüğünüz şekilde devam edin

Son resimde gözüken yere tıkladığınız anın bir kaç dakika ardından, exe uzantılı dosyasın bulunduğu klasörün içinde n-gage uzantılı bir dosya oluştuğunu göreceksiniz.

(Bu resimler c.racklenmiş bir oyunun resimleridir, n-gage sitesinden indirdiğiniz exe dosyasını açtığınızda aynı seçeneklerin gelip gelmediği konusunda bir fikrim yok.)

Aziz™

Üye
teşekkürler Mustafa trial oyunlar için bende bilmiyorum.ama bindpa işi bıraktı trial oyunlar trial olarak kalacak yada bir babayiğit işe el atacak:D

Flashtecker

Flashtecker

Üye
Aziz™;2186608' Alıntı:
teşekkürler Mustafa trial oyunlar için bende bilmiyorum.ama bindpa işi bıraktı trial oyunlar trial olarak kalacak yada bir babayiğit işe el atacak:D
Haklısın aziz fakat konunun hemen başına keşke oyunların trial olduğunu yazıp belirtsende ful.l sanıp indirmese millet. bir çok kişi konudaki yorumları okumadan resimleri görüp oyunları indiriyor, internet kullanan çoğu kullanıcı seninde tahmin edebildiğin gibi kotalı kullanıcı. oyun boyutları ufak değil, boşuna kotalarını doldurmasınlar.

iyi forumlar

Aziz™

Üye
oyunların sadece birkaçı trial onlarıda sonradan farkettim o birkaçı dışında hepsini oynuyorum ben.piyasada orjinal sitesi dışında trialleri bile yok

Flashtecker

Flashtecker

Üye
Aziz™;2186700' Alıntı:
oyunların sadece birkaçı trial onlarıda sonradan farkettim o birkaçı dışında hepsini oynuyorum ben.piyasada orjinal sitesi dışında trialleri bile yok

Bu oyunların hiçbirisi ful.l değil ama olduğunu iddia ediyorsan diyebilecek lafım yok. Tria lde olsa ful.l de olsa emek emektir. Ellerine sağlık

Revengeful

Emekli Yönetici
bir kaç kişininde emeğe saygısı yok:off:

Aziz™

Üye
lafım sana değil mustafa yanlış anlama kardeşim.ama konunun kilitlenmesini talep etsem nadir abiden iyi olur.yemin ederim hasta oldum ya.binlerce kişi bakmış sadece birkaçı huysuzluk çıkarıyor anlamadım gitti:hmmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
abuk subuk cevaplar ve istekler yüzünden konuyu açan arkadaş rahatsız olmuştur..kendi isteği üzere konu kilitli..

Üst Alt