hiçbir yerde yok ilk defa maxicepte ! en yeni çıkan bütün n-gage oyunları

Sponsorlu Bağlantılar

CS BETA

CS BETA

Üye
oyunlar hava cikti ha siteden trial indirmisim ha burdan. Resmen ngage sitesindeki trialleri 4sharede uplamissin. Kotamiza degmez. Emege yazik.

gardaş ngage.com dakiler exe uzantlı hepsi bunlar .ngage anlayın ya artık

--------------- Ekleme ---------------

Kardeşim telimi değiştirdim N79 m var ama bütün binpdalı oyunları denedim patch var ama hp böyle diyo :S

bilemiorm N79 icin ama belki versiyonuna göre hacklemeyi yanls yapmışsındır ...:hmmm:allalla:

defected

defected

Üye
oyunların hepsi -trial-

boşuna uğraşmayın

patch falan yemiyor

patch'le oynadığım oyunlar var şu an worms, midnight pool, creatures of the deeep

onlar çalışıyor bunlar çalışmıyor işte

kandırma milleti boşuna

Aziz™

Üye
oyunların hepsi -trial-

boşuna uğraşmayın

patch falan yemiyor

patch'le oynadığım oyunlar var şu an worms, midnight pool, creatures of the deeep

onlar çalışıyor bunlar çalışmıyor işte

kandırma milleti boşuna

bak güzel kardeşim saçma konuşupta konuyu kirletmesen sevinirim.bu bir ikincisi diğer sayfalardaki yorumları okumayıp saçma yorum yapıyorsun bu iki.üçncüsü bindpa isimli şirket n-gage oyunlarını kırıp piyasaya veren bir şirketti ama n-gage ile işini bitirmiş yani trial olan bütün oyunlar öyle kalacak.yada para verip alacaksın sitesinden.dördüncüsü n-gage.com'dan triallleri indirirsen hepsi .exe uzantılı onları nasıl çalıştıracaksın acaba.birde piyasada bu en yeni oyunları burdan başka hiçbir yerde bulamazsın beğenmezsen gelmezsin saçma yorumlarına ihtiyacımız yok:oke:

defected

defected

Üye
Oyunlar tam sürüm değil

Aziz™

Üye
yazdığım bunca şeyden sadece bu cevabı yazıyorsan sen oyunların peşinde değil başka bir niyettesindir..beğenmiyorsan başka yerden bul o zaman

Revengeful

Emekli Yönetici
sinirlenme ya :D

Aziz™

Üye
her oyunu binlerce kişi indirdi.içlerinden birkaç tanesi inadına yapıyor bunu sanki.defalarca kez durumu açıklama yaptım inadına yapıyorlar resmen.nasıl sinirlenmeyeyim:d:

defected

defected

Üye
yahu bişey demiyorumki ben
oyunlar trial diyorum
değil diyorum
yalan mı?

Revengeful

Emekli Yönetici
arkadaş bu günlerde biraz sinirli yoksa öyle demek istemedi :)

Aziz™

Üye
doğru ama para verip o oyunları almazsan piyasada bu oyunları yapacak kimse yok bunu anla yeter.yok hiçbir yerde yok bu oyunlar anla lütfen bunları yapan şirket işi bıraktı oyunlar trial olarak kaldı bende bunu diyorum anla

CS BETA

CS BETA

Üye
doğru ama para verip o oyunları almazsan piyasada bu oyunları yapacak kimse yok bunu anla yeter.yok hiçbir yerde yok bu oyunlar anla lütfen bunları yapan şirket işi bıraktı oyunlar trial olarak kaldı bende bunu diyorum anla

aziz bu gidisle sinir hastası olican :)

Revengeful

Emekli Yönetici
:eheoldu ama belli etmiyor

Aziz™

Üye
:):)

CS BETA

CS BETA

Üye
:eheoldu ama belli etmiyor

mert azizde haklı ama bunca seyden sonra :) bn olsm duramam

aziz real football 2009 un dosya uzantısı belirli degil kardesimm :) hepsini indirrdim bu arada

b1k1k

Üye
binpda oyunları yüklerken File is corrupted.Delete Now? diye bi yazı ve altında evet hayır çıkıyo evet e basıyorum bişey olmuyo hayır diyorum oyunu siliyor neden acaba yardım edermisiniz? telefonum n79 n-gage 1.40 yardım LÜTFEN !

cafer algan

Üye
emeğine sağlık

Aziz™

Üye
binpda oyunları yüklerken File is corrupted.Delete Now? diye bi yazı ve altında evet hayır çıkıyo evet e basıyorum bişey olmuyo hayır diyorum oyunu siliyor neden acaba yardım edermisiniz? telefonum n79 n-gage 1.40 yardım LÜTFEN !

oyunları ne şekilde kuruyorsunuz.anlatırsanız yardımcı olabiliriz

emeğine sağlık

teşekkürler kardeşim:)

CS BETA

CS BETA

Üye
aziz Real Football 2009 ' un dosya uzantısı bellirsizzz _?_

Aziz™

Üye
bir bakayım barış