veysel birde bindpa n-gage ile işi bırakmış yani bu son çıkan oyunlar trial ya malesef öyle kalacaklar.yada halde satın alınacak başka yolu varsa araştırırım ama
ne demek canım kardeşim ne kusuru.bu arada telefon alacakmışsın hayırlı olsun şimdiden.dosya biriktirmende güzel herşey hazır olmuş olur o zamana kadar
Aziz kardeşim demek istediğim şuydu...N-gage Patch - Unpatch adında bir dosya vardı...Bu oyunları yükledikten sonra o yükleniyordu...Trial oyunların hepsi f*ull oluyordu...Şuan ona bakıyorum...Deneyip haber vereceğim...
Şuan N-gage in sitesinden N-gage uygulamasını indirip kurdum...Ducati Moto oyununu kuruyorum...Kurduktan sonra P*atch yapacağım...Eğer f*ull olursa patch dosyasını sana veririm 4shared a upload edip konuyu düzenlersin...
kardeş sen nasıl yaptın ya benim tel 6120c ben diger oyunları oynuyorum ya yada trıal ama sadece telfonumda age of empiresi açamadım ve sadece onun için kurdum bu ngageleri ama olmuyor nasıl yaptın yanı yapmayı belki ordan bi şekilde age of empiresi açarım şimdiden saol
Hayır , verdiğim link daha önce forumda paylaşılan bir konudan alıntıdır...Ben N-gage'nin kendi sitesinden oyunları tek-tek indirip kurdum , sorunsuz oynuyorum...Sadece girişte trial yazıyor ancak oyunlar f*ull...
Hayır , verdiğim link daha önce forumda paylaşılan bir konudan alıntıdır...Ben N-gage'nin kendi sitesinden oyunları tek-tek indirip kurdum , sorunsuz oynuyorum...Sadece girişte trial yazıyor ancak oyunlar f*ull...