indiremssin arkadaş ordan ben indirdim denemek için indirdilerin trial olanlar sonu (n.gage.exe) dir. bişey bilmeden konuşma ben 3 tanesi hariç hepsini takır takır oynuyorum
indiremssin arkadaş ordan ben indirdim denemek için indirdilerin trial olanlar sonu (n.gage.exe) dir. bişey bilmeden konuşma ben 3 tanesi hariç hepsini takır takır oynuyorum
Teşekkür eden arkadaşlar birde hangi oyunların trial olduğunu bi yazsa tam süper olacak.
Mega_Monsters trial cıktı.
Pandemonium trial cıktı.
DucatiMoto trial cıktı.
Şimdi mümkünmü diğer oyunları denemek.
sakin olun arkadaşlar sorun yok.dediğim gibi oyunlar daha çok yeni birkaç tanesi dışında hepsi .trial olanlarının fulleride çıksın zaten ekleyeceğim buraya.daha yeni çıkan oyunları olarak bekliyorsunuz.bana haksızlık ediyorsunuz ama..
kardeşim paylaşmıssın bilmio musun hangileri trial hangileri değil trial ise niye uğraştın n-gage sitesinde var zaten herkes indirebilir boş iş yapmışsın
kardeşim paylaşmıssın bilmio musun hangileri trial hangileri değil trial ise niye uğraştın n-gage sitesinde var zaten herkes indirebilir boş iş yapmışsın
arkadaşlar hepinize ilginiz için teşekkür ederim.bir kaçı dışında hepsi oyundur.bindpa şirketi bunları kırarak piyasaya olarak sürüyordu ama duyduğuma göre n-gage ile işini bitirmiş malesef bu trial oyunları o şekilde kalacak.yada oyunlarını para verip alacağızki kimse bunu yapmaz heralde..ama şans eseri olsada bulursam hemen yüklerim buraya
birde yanılmıyorsam futbol oyunuda öyleydi.ama bunların orjinal sitesinde indireceğiz dedin ya orjinal sitesinde indirilen trialler exe dosyası onları nasıl çalıştıracaksın benim verdiklerim direk cep versiyonu ve daha hiçbir yerde yok
birde yanılmıyorsam futbol oyunuda öyleydi.ama bunların orjinal sitesinde indireceğiz dedin ya orjinal sitesinde indirilen trialler exe dosyası onları nasıl çalıştıracaksın benim verdiklerim direk cep versiyonu ve daha hiçbir yerde yok