Hiç mi yok samsung F480i Kullanan? Kısmen Çözüldü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neogeo247

neogeo247

Üye
    Konu Sahibi
Hiç mi yok samsung F480i Kullanan? Kısmen Çözüldü
Merhaba arkadaşlar F480i kullanıyorum internetten bu telefona uygun oyunlar arıyorum ama bir türlü bulamadım. Hep f480 oyunları var. Onları attığımda da dosya içeriği desteklenmiyor diye hata veriyor. Jad dosyasına çevirerek de yüklemeyi denedim aynı klasöre atıp. Şimdi bu f480i ye oyun yüklemek için f480 e yüklemede uygulanan yöntemin aynısını mı yapıcaz? Yani telefonu pc ye bağlayıp oradan yükleme işlemi. Bluetooth ile telefona atılıp direk yükleme işlemi olmuyor mu yani bu f480i de?

Arkadaşlar çözüm olarak pc ye indirdiğim .jar uzantılı oyunu wapupload sitelerine upload ettim ve telefondan o adrese girerek direk yükleme yaptım ve oldu. Bunun için ücretsiz internet paketi olması lazım. F480 de de oluyormuş.
 


neogeo247

neogeo247

Üye
    Konu Sahibi
Yok mu arkadaşlar yol gösterebilecek?

----------Eklendi @ 16:33:13 ---------- Yazıldı @ 15:50:37 ----------

Güncel.
 

ayembekbaran75

Üye
bendede o sorun vardı dosya türü desteklenmiyor diye ama böyle çözebilirsin TkFileExploler diye bi program var onu indir (pc studio kurulu olsun) usb kablosu varsa tak telefonu pc ye bağla settings e gel port var orada ona tıkla com die bişi çıkıcak tıkla ona aşağıda telefonundaki dosyalar çıkacak exe ye tıkla gamese tıkla at jar ve jadı oraya tm dır bitti oynamaya başla. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt