Hiç Kimsenin Hakkında Birşey Düşünemedigi Şey

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pro.engineer

pro.engineer

Üye
    Konu Sahibi
Hiç Kimsenin Hakkında Birşey Düşünemedigi Şey
Sizce böyle birşey olabilir mi ?

larten123

larten123

Üye
:bilmm

_RYUK_

_RYUK_

Üye
simdi biri burada dese şu konu hiç düşünülmuyor o zaman herkes o konuyu düşünmeye başlar yani böyle birşey olamaz

CorbyW

CorbyW

Üye
Bu soru hakkında bir şey düşünemiyorum. Bu durumda hiç birşey düşünülemiyen şeyi bulduk ama aslında bunu bularak düşünmüş oluyoruz.. Hay bin paradoks. :D

Enes

Enes

Üye
hakkında birşey düşünemediğin şey derken bile hakkında birşey düşünmüş oluyoruz :D

_RYUK_

_RYUK_

Üye
böyle bir şey yoktur; böyle şey varsa bile bilinemez; bilinse bile başkalarına aktarılamaz:)

Enes

Enes

Üye
durum şu "hakkında bişey düşünemediğim şey" diyorsun onun için yani düşüncen var :ehe

balcolu

balcolu

Üye
böyle saçma şeylerle uğraşmayın derim :)

juristokrat

juristokrat

Üye
düşündüğün gibi birşey olamaz çünkü düşünmüşsün.e bu bizim için de geçerli olur ve böyle bir şey olabilemez.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
biri düşünene kadar tabiki vardır evren sırlarla dolu

TheCower

TheCower

Üye
Ben soruyu bile anlayamadım :)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bu soru hakkında bir şey düşünemiyorum. Bu durumda hiç birşey düşünülemiyen şeyi bulduk ama aslında bunu bularak düşünmüş oluyoruz.. Hay bin paradoks. :D

Soru biraz saçma geldi ama onun için yorum yapmıyorum :ehe

Telefon mu değiştirdin ?

- - - Eklendi - - -

Bilmediğin bir şey hakkında düşünemezsin fakat öyle bir konu olması için birinin o şeyi bilmesi gerekiyor.Bir kişi bile bir şeyi bilirse diğerlerine anlatabilir ve diğerleri de konu hakkında düşünebilir.Hiç kimsenin bilmediği bir şey var ise hakkında da düşünülmüyordur fakat bu düşünülmeyen şeyin ne olduğunu bilemeyiz.Yani o düşünemediğimiz şey bilmediğimiz bir şey.

Bana göre cevap bu.

KırcalıHolding

Üye
insanoğlu düşündüğünü başarır önemli olan ne düsündüğüdür nokta

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Allah cc insanı düşünen bir varlık olarak yarattı. Ruh bedenden ayrılıncaya dek düşünmek serbest .:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...