Hiç Kafa Attınızmı? :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

rapçisin bide olgunsun senden beklenir ismail

Hey Allahim yaw rapciler olgun olamiyormu ? :o ceza mesela. Adam dunya capinda rapci sayilior suan. Butun unlu rapciler cezayi taniyor ve ceza " askim neden gittin gelmedin ben hep seni behledim asqaaaaam" diye basit seyler yapmiyor. Dikkat ettiyseniz sarkilarinda hep savasa.. karsi baris ve toplumsal sorumluluk yatiyor. Bende onu ornek aliyorum...

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Herkez sakindir ama yeter ki içinde ki hayvanı çıkarttırmayın,ozaman işler değişiyor:)

man20

man20

Üye
Direk kafayla kavgaya başlamam, sora vurduğum yer şişer filan :D baktım elimi bacağımı tuttu o zaman kafa atarım bu kadar basit :)

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Direk kafayla kavgaya başlamam, sora vurduğum yer şişer filan :D baktım elimi bacağımı tuttu o zaman kafa atarım bu kadar basit :)
:kop: yok atık :o Normalde saçını başını yolman gerekmiyormuydu :hmmm :)

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

Sen dalga geçion ama sinirli halim bir başka olur abi. Hani bir arkadaşım bana senin dediğin sözü toplum içinde söliyecek şimdi kafayı yemişti :D
shaka shaka korkulur senden ismail

TheMadness

TheMadness

Üye
Bartu dayağı nasıl yiyorsunuz diye konu açsana :ehe

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

öyle abi baksana böle denirmi? Sen şakasına dion anladımda bide arkadaşlarının arasında sölediğini düşünsene ?
sen bana dalcan 1.87 boyunda 75 kilosun ama acayip kaslıyımdır

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: man20
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

Yok abi ne haddime :) Bende 1.82 boyunda 80 kiloyum. Kasım fazla yok ama acaip kalıplıyımdır. (Görenler pehlivanmısın sen? Veya ''Hangi üniversitede okuyorsun ? '' diyolar.) Avatarıma bakarak yorum yapmayın orda küçüğüm :)

- - - Eklendi - - -

Elindeki silahı yavaşça yere bırak :D
bana da bakınca where are you from diyolar :D

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye

Yok abi ne haddime :) Bende 1.82 boyunda 80 kiloyum. Kasım fazla yok ama acaip kalıplıyımdır. (Görenler pehlivanmısın sen? Veya ''Hangi üniversitede okuyorsun ? '' diyolar.) Avatarıma bakarak yorum yapmayın orda küçüğüm :)

Banada askerliği soruyorlar nerde yaptın diye :ehe

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt