Hiç Bir Şey Yolunda Gitmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

abandonware

abandonware

Üye
Sanki herkes her şey bana ters. Artık yaşamaktan bıktım yaşama hevesim kalmadı. Herkes arkamdan konuşuyor kimse gelip halimi sormuyor çok yalnızım. :(

ilköğretimeki halim. takma ya kendini bilgisayara at. başka çözümü yok :D

MaxipmaN

Üye
insanın halinden en fazla 2 kişi doğru düzgün anlıyor gerisi boş

zombaka

zombaka

Üye
Müslümanlar camiye
hırıstiyanlar kiliseye
yahudiler nereye gidiyolar bılmiyorum oraya gitsinler

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
İsa Musa sen bizi kutsa...

Legendary.

Legendary.

Üye
votka vişne votka vişne 300 500 300 500

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Sanki herkes her şey bana ters. Artık yaşamaktan bıktım yaşama hevesim kalmadı. Herkes arkamdan konuşuyor kimse gelip halimi sormuyor çok yalnızım. :(

maxicep dorum sitesi nasıl yaşamaktan bıkarsın :naughty:

MrExpert

MrExpert

Üye
Öylemiydik :hmmm

KayraBey

KayraBey

Üye
Bensiz geyik he sopa:

время

время

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize yazıklar olsun bi derdimiz var dedik yazdık yaptığınıza bakın resmen alay geçmişsiniz bu mu sizin insanlığınız? İnsanın zor zamanı olabilir yok kliseye gitsin yok gusül abdesti alsınlar bu ne ya hepinize yazıklar olsun. Dertleşecek kimsem olmadığı için buraya yazayım dedim belki biraz dertleşirim iyi gelir dedim ama sizin yaptığınız resmen alay olmuş. Hepinize yazıklar olsun. Bir gün olur sizinde başınıza gelirse o zaman anlarsınız ;)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Hepinize yazıklar olsun bi derdimiz var dedik yazdık yaptığınıza bakın resmen alay geçmişsiniz bu mu sizin insanlığınız? İnsanın zor zamanı olabilir yok kliseye gitsin yok gusül abdesti alsınlar bu ne ya hepinize yazıklar olsun. Dertleşecek kimsem olmadığı için buraya yazayım dedim belki biraz dertleşirim iyi gelir dedim ama sizin yaptığınız resmen alay olmuş. Hepinize yazıklar olsun. Bir gün olur sizinde başınıza gelirse o zaman anlarsınız ;)

özür dilerim hakkını helal et :oke:

Üst Alt