abandonware
Üye
Sanki herkes her şey bana ters. Artık yaşamaktan bıktım yaşama hevesim kalmadı. Herkes arkamdan konuşuyor kimse gelip halimi sormuyor çok yalnızım.![]()
ilköğretimeki halim. takma ya kendini bilgisayara at. başka çözümü yok

Sanki herkes her şey bana ters. Artık yaşamaktan bıktım yaşama hevesim kalmadı. Herkes arkamdan konuşuyor kimse gelip halimi sormuyor çok yalnızım.![]()

Önce bi duş alsınlar sonra kliseye gidip mum diksinler
Müslümanlar camiye
hırıstiyanlar kiliseye
yahudiler nereye gidiyolar bılmiyorum oraya gitsinler
daha sonrada ağlama duvarında hüngü hüngü ağlasınlar
daha sonrada ağlama duvarında hüngü hüngü ağlasınlar

Ağlama duvarı ne alaka lan biz yahudimiyiz![]()

maxicep dorum sitesi nasıl yaşamaktan bıkarsın![]()

votka vişne votka vişne 300 500 300 500
Öylemiydik![]()

gel bendensın bıktım bu hayattan beni yasama tutan maxıcep Yoksa bir sinirle eVın üstünden bile atlarım
Üstünden atlama boyu kısa kalır.

Bensiz geyik he![]()

gel bendensın bıktım bu hayattan beni yasama tutan maxıcep Yoksa bir sinirle eVın üstünden bile atlarım
Hepinize yazıklar olsun bi derdimiz var dedik yazdık yaptığınıza bakın resmen alay geçmişsiniz bu mu sizin insanlığınız? İnsanın zor zamanı olabilir yok kliseye gitsin yok gusül abdesti alsınlar bu ne ya hepinize yazıklar olsun. Dertleşecek kimsem olmadığı için buraya yazayım dedim belki biraz dertleşirim iyi gelir dedim ama sizin yaptığınız resmen alay olmuş. Hepinize yazıklar olsun. Bir gün olur sizinde başınıza gelirse o zaman anlarsınız![]()