Emma-Watson
Üye
Hiç Bir Hedefim Yok
Evet beyler 12. sınıfa geçtim ,
Seneye büyük ihtimalle sınava hazırlanmak için dershanede bir çok kişi açık liseye geçecek bende onlardan biriyim.
11. sınıfta iki dönemde teşekkür aldım.10 sınıfta 2. dönem 4 zayıf getirmiştim.Yani çalışınca bir şeyler oluyor.
Şimdi arkadaşlar asıl sorun üniversite bana hiç ilginç gelmiyor , yani ilginç gelmiyor derken köydeki bir çiftçi üniversite hakkında ne düşünüyorsa bende onu düşünüyorum diyebilirim.
Aman ben şu üniversiteye gideyim şu mesleği yapayım gibi hiç bir hırsım yok.Hayatta bir hırsım yok gibi bir şey.
Sizden yardım istiyorum siz üniversite hedefinizi nasıl belirlediniz meslek seçimini nasıl yaptınız?
Örneğin herkesin bir hedefi
Hedefimin olmaması dezavantaj mı? sınav sonucu geldiğinde iyi bir puan alıp önceden hedefi olmayan arkadaşlar var mı?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
den
lebilecek bir dershaneye gidiyorum.Orta halli bir anad
u lisesinde okuyorum. Seneye büyük ihtimalle sınava hazırlanmak için dershanede bir çok kişi açık liseye geçecek bende onlardan biriyim.
11. sınıfta iki dönemde teşekkür aldım.10 sınıfta 2. dönem 4 zayıf getirmiştim.Yani çalışınca bir şeyler oluyor.
Şimdi arkadaşlar asıl sorun üniversite bana hiç ilginç gelmiyor , yani ilginç gelmiyor derken köydeki bir çiftçi üniversite hakkında ne düşünüyorsa bende onu düşünüyorum diyebilirim.
Aman ben şu üniversiteye gideyim şu mesleği yapayım gibi hiç bir hırsım yok.Hayatta bir hırsım yok gibi bir şey.
Sizden yardım istiyorum siz üniversite hedefinizi nasıl belirlediniz meslek seçimini nasıl yaptınız?
Örneğin herkesin bir hedefi
adam 10 k ya gireceğim diyor 5 e gireceğim diyor.Gıda mühendisi olacağım makine mühendisi olacağım diyor? Hedefimin olmaması dezavantaj mı? sınav sonucu geldiğinde iyi bir puan alıp önceden hedefi olmayan arkadaşlar var mı?