Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hiç beklemediğiniz bir anda karşınıza biri çıktı ve
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pelın_
Konu Sahibi
hiç beklemediğiniz bir anda karşınıza biri çıktı ve
karşınıza bir an biri çıktı ne yapacağınızı bilmediniz ama karşınızdaki bayanda olsa erkekte olsa kötü niyetli.......cebinizin birinde bıçak diğerinde ise gül var
siz olsanız
ne yapardınız bıçak çekermiydiniz
yoksa gülümü verirdiniz.
Con-quEror
Üye
Karşıdakin kim olduğuna ve ne yapabiliceğini kestirmeme bağlı
TheCower
Üye
Gülü çeker bıçağı verirdim
Dafny
Üye
Yoluma devam ederim.
Kingmortall
Üye
bayan kötü niyetli olabilir çeker bi köşeye konuşurum kötü niyetin ne diye sorarım
pelın_
Konu Sahibi
Bakmazdım sanrım
zaza
Üye
Bir ara kalabalik bir grup tarafindan soyulmak istendim ariza cikmasin diye bisey demedim ama cuzdanimida vermedim bana bidaha buralarda dolasma dediler tamam dedim kafamda kavga vardi eve gittim o dakka tasindik
Mareşal
Üye
karşınızdaki bayanda olsa erkekte olsa kötü niyetli
cevap burada yatıyor zaten böyle birisine gül verilirmi hiç
ama bıçakda çekmezdim heralde kaçardım
zaza
Üye
Bicakta iyi bir sonuc degil sonucta yaralarsan cefasinida nezarethane gerekirse hapishanede cekersin hayatin kayar sabikali olursun.
mangdaşire
Üye
eger eleman erkek,tek kişi ve benden cılızsa ikisinide ellemem,direk iktirerek düşürürüm,gerisinde vücüdunu istedigim şekilde biçimlendirmek kalır.tabi bu ihtimallerin en iyisi.adam büyük ihtimal iri yarı ve tek kişi ise,koşarak kaçma ihtimalimde var
eger eleman erkek,tek kişi ve benden cılızsa ikisinide ellemem,direk iktirerek düşürürüm,gerisinde vücüdunu istedigim şekilde biçimlendirmek kalır.tabi bu ihtimallerin en iyisi.adam büyük ihtimal iri yarı ve tek kişi ise,koşarak kaçma ihtimalimde var