hiç beklemediğiniz bir anda karşınıza biri çıktı ve

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
hiç beklemediğiniz bir anda karşınıza biri çıktı ve
karşınıza bir an biri çıktı ne yapacağınızı bilmediniz ama karşınızdaki bayanda olsa erkekte olsa kötü niyetli.......cebinizin birinde bıçak diğerinde ise gül var

siz olsanız
ne yapardınız bıçak çekermiydiniz
yoksa gülümü verirdiniz.

Con-quEror

Üye
Karşıdakin kim olduğuna ve ne yapabiliceğini kestirmeme bağlı :)

TheCower

TheCower

Üye
Gülü çeker bıçağı verirdim :)

Dafny

Dafny

Üye
Yoluma devam ederim.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bayan kötü niyetli olabilir :naughty: çeker bi köşeye konuşurum kötü niyetin ne diye sorarım :ehe

pelın_

Konu Sahibi
Bakmazdım sanrım:)

zaza

zaza

Üye
Bir ara kalabalik bir grup tarafindan soyulmak istendim ariza cikmasin diye bisey demedim ama cuzdanimida vermedim bana bidaha buralarda dolasma dediler tamam dedim kafamda kavga vardi eve gittim o dakka tasindik :ehe

Mareşal

Üye
karşınızdaki bayanda olsa erkekte olsa kötü niyetli

cevap burada yatıyor zaten böyle birisine gül verilirmi hiç
ama bıçakda çekmezdim heralde kaçardım :ehe

zaza

zaza

Üye
Bicakta iyi bir sonuc degil sonucta yaralarsan cefasinida nezarethane gerekirse hapishanede cekersin hayatin kayar :D sabikali olursun.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
eger eleman erkek,tek kişi ve benden cılızsa ikisinide ellemem,direk iktirerek düşürürüm,gerisinde vücüdunu istedigim şekilde biçimlendirmek kalır.tabi bu ihtimallerin en iyisi.adam büyük ihtimal iri yarı ve tek kişi ise,koşarak kaçma ihtimalimde var :D

mstf_l

mstf_l

Üye
eger eleman erkek,tek kişi ve benden cılızsa ikisinide ellemem,direk iktirerek düşürürüm,gerisinde vücüdunu istedigim şekilde biçimlendirmek kalır.tabi bu ihtimallerin en iyisi.adam büyük ihtimal iri yarı ve tek kişi ise,koşarak kaçma ihtimalimde var :D
Adam senaryoyu yazmıs yapcak bi sey yok

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire

Jetlak

Üye
karşıdaki bayansa kötü niyeti ne olabilir ki eğer güzelse gülü çıkarırım belki niyeti değişir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt