Hiç banlandınız mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Banlandınız mı ?

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Hiç banlandınız mı ?
Arkadaşlar şu forum hayatınız süresince banlandınız mı ? kaç kere banlandınız ?

Anıl Umut

Emekli Yönetici
hiç banlanmadım inş bu sitede banlanmam bunun için çalışıyorum

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
aklıma bu konuyu açmak bir psp forumunda banlanınca geldi.. çılgına dönmeme rağmen yüzyüze tanıdığım bi adam olduğu için fiziki müdahale de bulunamadım :ehe gerçekten çok sinirlendim bari konu açıyım deşarj olayım dedim.. milletin gözünü amma para hırsı bürümüş yha :S

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Belki ilginç gelecek ama ben bile banlandım hatta üyeliğim silindi maxicepten. :)

Ozan ben tatildeyken yanlışlıkla admin panelinden silmiş beni sonra farkedince tekrar eklemiş tabi. Benim sonradan haberim oluyor. O günden sonra koruma var ellenemiyor admin profilleri :ehe

Nazy

Nazy

Üye
Sadece Bi Uyarı almışım askerdeyeken bu siteden
oda alın yazısı gibi oldu bir türlü silinmiyor ordan:ehe

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
aa evet bende hatırladım bi ara uyarı almıştım sonra silindi ;) epey uslu durmam gerekmişti ama :ehe

researcher

Üye
ne uyarıldım ne banlandım.....

arslansem

arslansem

Üye
Allah'a çok şükür :ehe

prens_12345

prens_12345

Üye
hayır hiç banlanmadım çünkü kuralları çiğnicek bişi yapmadım ve yapmamda.

elmyra

Üye
ohooooo banlanamakkk ne demekkk hem banlandımm hem uyarıı aldım hemdeee :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

ouSahin

ouSahin

Üye
çok şükür ne banlandım ne ceza nede uyarı aldım :)

FirstClasss

FirstClasss

Üye
niye banlanayım ki uslu duranı kimse ısırmaz :oke::ehe

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Belki ilginç gelecek ama ben bile banlandım hatta üyeliğim silindi maxicepten. :)

Ozan ben tatildeyken yanlışlıkla admin panelinden silmiş beni sonra farkedince tekrar eklemiş tabi. Benim sonradan haberim oluyor. O günden sonra koruma var ellenemiyor admin profilleri :ehe

Bu Banlanma Olayını Çok İyi Biliyorum Ozan'a Ben Sormuştum Ozan'da Ahmet Maxicepte Tatilde O Yüzden Girmiyor Deyince Ben Siteden Kendini Silmiş O zaman Dediğimde Bakıp Evet Bir Hata Oldu Deyip Hatayı Düzeltmek İçin Birçok Mesaj Silinerek Yeniden Eski Haline Gelmişti. Rumuzun ναη_нσιנͦ Şeklindeydi Yanlış Hatırlamıyorsam :naughty:

FirstClasss

FirstClasss

Üye
FerreT

FerreT

Üye
aklıma bu konuyu açmak bir psp forumunda banlanınca geldi.. çılgına dönmeme rağmen yüzyüze tanıdığım bi adam olduğu için fiziki müdahale de bulunamadım :ehe gerçekten çok sinirlendim bari konu açıyım deşarj olayım dedim.. milletin gözünü amma para hırsı bürümüş yha :S
Salihyet hangi site oldugunu biliyorum galiba nyse belirtmek istememissin bizde belirtmeyelim :)
Şu ana kadar bi kere banlandım oda onlineoyun forum sitesi..haksız yereydi :bann:

omayra

Üye
Banlanmadım ama banladığım site oldu :ehe

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
siteyi komple mi banladın :ehe ? nası becerdin :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt