Hiç 220 voltun tadına baktınız mı??? Bugün baktım iyiymiş:ehe

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pure Life

Pure Life

Üye
Bebeğim benim :( geçmiş olsun ablacım. Verilmiş sadakan varmış.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
geçmiş olsun kardeşim biraz dikkatli olsana ya biyerine bişey olsa:off:

bende küçükken yağmurlu bir havada elektrik direğine kuş yuva yapmıştı ona bakmak için direği tutmamla olan oldu ALLAH tan tek ayağım toprakta ise öyle bir titreme yaptım ki asena ne kalır yanımda ellerindeki damarlar toplanmaya başladı ben zor bir hamle ile direği bıraktım o sene bu sene o direğe hayatta dokunmam

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Beddua sahibine döneceğinden...
Bu mantığa göre Enes beddua etmiş :ehe

Ben de küçükken serçe parmağımı prize sokmuştum!.. Kendimi ampul gibi hissetmiştim vallahi, hayat bir ışıldamıştı :D

Geçmiş olsun Enes!.. Bu arada az pişmiş Kovboy sevenlere müjde :ehe

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
:ehe verilmiş sadakan varmış geçmiş olsun

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Bende tadına baktım :ehe küçükken çiviyi prize sokmuştum.aboow kendimden geçmiştim :ehe Allahtan, Reftleksten midir bilemem ama kendimi aniden geri çektim.Ucuz atlattık

Geçmiş Olsun Enes :) Dikkatli Ol biraz daha

haltie

haltie

Üye
bende o tecrübeyi yasadım çıkn ışıktan bütün ev aydınlandı resmen patlamıiştı :aman2:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
geçmiş olsun kardeşim biraz dikkatli olsana ya biyerine bişey olsa:off:

bende küçükken yağmurlu bir havada elektrik direğine kuş yuva yapmıştı ona bakmak için direği tutmamla olan oldu ALLAH tan tek ayağım toprakta ise öyle bir titreme yaptım ki asena ne kalır yanımda ellerindeki damarlar toplanmaya başladı ben zor bir hamle ile direği bıraktım o sene bu sene o direğe hayatta dokunmam

Yok abla şoku atlattım iyiyim :D
Bu mantığa göre Enes beddua etmiş :ehe

Ben de küçükken serçe parmağımı prize sokmuştum!.. Kendimi ampul gibi hissetmiştim vallahi, hayat bir ışıldamıştı :D

Geçmiş olsun Enes!.. Bu arada az pişmiş Kovboy sevenlere müjde :ehe

:D Kafa yapıyor aslında elektrik :ehe
kas gevşemesine bire bir :ehe

:ehe verilmiş sadakan varmış geçmiş olsun

Bende tadına baktım :ehe küçükken çiviyi prize sokmuştum.aboow kendimden geçmiştim :ehe Allahtan, Reftleksten midir bilemem ama kendimi aniden geri çektim.Ucuz atlattık

Geçmiş Olsun Enes :) Dikkatli Ol biraz daha
Sağol kardeşim :ehe

bende o tecrübeyi yasadım çıkn ışıktan bütün ev aydınlandı resmen patlamıiştı :aman2:

Faz ile nötr bağlanır mı be enes :ah:ehe

emesut

emesut

Üye
Öncelikle şunu belirtmek isterim..
Kesinlikle yüksek voltajlarla uğraşırken sağ kolunuzu kullanın.. Cünkü elektrik toprağa en kısa yolu secer ve sol elinizle çarpılırsanız kalbiniz üzerinden toprağa ulaşır ve ölme riskiniz yükselir..
AC voltaj dalgalı gelir o yüzden bırakma şansınız yüksek..
DC voltaj doğru akımdır ve yüksek oranda dc voltaja maruz kalırsanız direk öbür tarafa postalanırsanız..
Zamanında bende bir kaçkere kapıldım elektriğe.
Bikeresinde elektrikli battaniye tamir ediyorum. işim bitti prize taktım kumandasını elime aldım denemek için dümeye basacam. Meğerse ben kumandanın kapağını kapatmamışım. Elime almamla geri atılmam bir oldu.
10 15 dakka kendime anca geldim.
Sonuç olarak cok kötü sonuçlar doğurabilir. Kendinizi ve cocuklarınızı koruyun..Kapaklı priz kullanın.
Çarpılanlarada geçmiş olsun..

arslansem

arslansem

Üye
Ah ah gençliğim aklıma geldi :ehe az mı çarpıldık :ehe geçmiş olsun Enes..şaka bi yana dikkatli olmakta fayda var

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağol abi geçti harbiden de :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
bende 8 yaşımdayken prize oyun olsun diye tornavida sokmuştum kollarım sarsılmaya başladı ama başka bişe olmadı bende tabi 8 yaşındayım bunun tehlikeli bişey olduğunu bilmiyordum hoşuma gitmişti 2-3 defa ardarda yapmıştım :))

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
Geçmiş olsun valla allah korumuş :)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
bende 8 yaşımdayken prize oyun olsun diye tornavida sokmuştum kollarım sarsılmaya başladı ama başka bişe olmadı bende tabi 8 yaşındayım bunun tehlikeli bişey olduğunu bilmiyordum hoşuma gitmişti 2-3 defa ardarda yapmıştım :))

Hoşuna mı gitmişti ? Yani tadını çok beğenmiştin :)

oda güzel :ehe

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
:allalla: Hahahaah :kop::kop::d::d::ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
:ehe

Emir

Emir

Üye
Geçmiş olsun enes Allah esir gemiş.. kardeşim benimde başımdan geçmiş bir olay var ama uzun hikaye

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağolun :)
Anlat Emir kardeş dinlerim :D

Emir

Emir

Üye
Boş ver gitsin enes kardeşim :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...