"Heykel olayı rezalet"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haltie

Üye

dediklerinin çoğuna katılıyorum ve gerçek bir efsanedir herkeste saygı duyar sever karakter olarakta hagiden iyidir çünkü daha olgun ve ılımlı bir insan ama hangisi futbol olarak iyi dersek ben hagi derim ve bu konuda susarım artıkikiside çok büyüktür futbol olarak hagi karakter ve efsane olarakta alex bir adım öndedir.

Tepkiler: LeoFrankLy

Hagiyle alex kıyaslanmamalı bence zaten. Biri dünyanın en iyi futbolcularındandır biri türkiyenin efsanesidir. Bende susuyorum

Tepkiler: haltie

ssercan

Üye
Fener tamamen Alex'e göre oyun planı yaptı kac senedir. Hagi zamanında Galatasaray sadece Hagi'ye endeksli degildi Fener'in Alex'e olduğu kadar. Ben macları gayet net hatırlıyorum izlememe gerek yok.

Konu hagi, alex tartışmasına dönmüş bana göre hagidir başkasına göre alextir herkesin futbol anlayışı farklı sonuçta ben hagiyi beğenirim başkası alexi ama alexte gerçekten kalitesini ortaya koymuş bir futbolcu ama kamu alanına heykeli yapılmaması gerekirdi her takımun unutulmaz oyuncuları vardır hepsi heykelini yaptırsa olurmu yarın öbür gün bir gs–fb derbisinde galasataray yenildi diyelim taşkın bir taraftar tutup heykele birşey yapmaya kalkacak olaylar olacak bilmem ne tesislere yapılabilir tabiki isteyen her takım yaptırabilir ama objektif olmak gerekirse kamu alanına olmamış...

DiaBLoS

Admin
Bu alex ne kadar büyük futbolcudur ki 8 9 senedir halen manşetler de ...

Bu rezaletse, bizim hakan şükür'ün heykelini dikmememiz faciadır. Bence tercih meselesi, fazla kurcalamamak lazım.

kiskanmis baska aciklamasi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...