Olmuyor iste kalbim baya hizli atmaya basliyor dusunmemeye calisiyom ama faydasini goremedim dahaBenzer sorun bende de var. Kasma kendini rahat ol
Hap kullanmanı tavsiye etmemYa birde kavga ettigim zaman yumruk atmaya basladigim zaman boyle yavasliyom gitmiyo kolum felan birde bu deli cesareti yapicak hap map varmidir?
Hocam zaten kavgaya girdigimde zaten illaki burnunu kanatiyorum kolay kolay yatiramazlar ve suan kavga yok sadece kavga oldu diyelim ne yapmami onerirsiniz ?Kavgada olayı sakinleştirmen yatıştırman. Ya da arkanı doplaman gerek durum ciddiyse.
Hocam uyusturucu degilde hap varmidir 30-40 tl en fazla internetten baktim ama cok guvenemedim bildiginiz varsa soylerseniz cok makbule gecerİllaki vardır. Uyuşturucu ama ne yaptığını bile hatırlamazsın gerek varmı öyle şeylere bi kavga yüzünden. Bana kalirsa herşey için kavgada etme çevrendekiler köpek dövüşü gibi sadece izler istedikleri budur. Neden istediklerini veresin ? Benim deli cesareti dediğim şey sinirlenirsin hazmedemiycegin bi laf ederler hakkını yedirmek istemezsin v.s .. Gibi şeyler.
Burnunu kanatıyorsan ne yapman gerektiğini biliyon demektir. Ben kavgada iyi değilimdir. Yanlış bir şeyde söylemek istemiyorumHocam zaten kavgaya girdigimde zaten illaki burnunu kanatiyorum kolay kolay yatiramazlar ve suan kavga yok sadece kavga oldu diyelim ne yapmami onerirsiniz ?
o zaman tabikide napacam ne edecem diye heyecanlanmaya başlarsın 
Abi niye heyecanlanıyon ki o zaman ? Zatn kurs almışsın alışmış olman gerek . AnlamadımEh az cok biliyoruz 1.5 sene gurese gittim ve 4 ay kick box a gittim kolay kolay yatiramazlar ama sadece bir kavgada yatirmislardi oda romandi asiri iriydi .
:Hocam burun her insanda hassastir ve birisi burnuna yumruk atarsa oyle boyle degil nasil acir varya (daha once yasadim) zaten sonrasi kolay hocam bosluklara caliscan veya kilide alican yere yatircan daha sonra yumruklucanBurnu kanayınca iş bitiyomu ? Belki hassastır kanamıştır belki dayanıklıdır adam. Hap map bilmem ben kardeşim. Zaten çoğu zaman kavganın nasil başlayıp bittiğini ne kadar vurduğunu bile bilmezsin adrenalin işte. Öyle zamanlarda heyecanlanmak için vaktin bile olmayabilir bi anda olur herşey. Ama uzarsa şuraya gel buraya gel yok çıkışta bekle falan diyeo zaman tabikide napacam ne edecem diye heyecanlanmaya başlarsın
![]()

Cok kisi gelirlerse hocam adamliga sigmaz gerci bizde adam toplariz sorun yok ta oyle beni yakalarlarsa 4-5 kisi iste o zaman s*ct*kKolay kolay yatıramazlar deme çok kişi olunca ne kadar mücadele edebilirsinki en son birini altıma aldığımı hatırlıyorum sonra dakikalarca tekmelendiğimi![]()