Heyecan

Sponsorlu Bağlantılar

kemsaf

kemsaf

Üye
    Konu Sahibi
Heyecan
Arkadaslar bazen cok heyecanlaniyorum ve hani isi beynimde bitirmeye calisiyorum ama olmuyor ne yapmaliyim heyecanlanmamak icin mesela birde eger konuyu yanlis yere actiysam özur dilerim !

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Benzer sorun bende de var. Kasma kendini rahat ol

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Hangi konuda neden heyecanlanıyosun ?

kemsaf

kemsaf

Üye
    Konu Sahibi
Ya iste kavga edicegim zaman asiri heyecanlaniyorum bazen aklima eski konular geliyor vs. bunu gecircek bisey varmi ?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
O herkeste olur. Adrenalin hormonu salgılarsın. Karşı karşıya gelince kolun kalkmaz falan diye okudum bazı yerlerde. Zor vurursun ama orda vurduğunu belki gerçekte vuramazsın. Zamanla rahat dövüşmeye başlarsın bunun için alışmak gerek. Bana göre bazen ihtiyacın olan 20 saniyelik deli cesareti

kemsaf

kemsaf

Üye
    Konu Sahibi
Ya birde kavga ettigim zaman yumruk atmaya basladigim zaman boyle yavasliyom gitmiyo kolum felan birde bu deli cesareti yapicak hap map varmidir?

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
kemsaf

kemsaf

Üye
    Konu Sahibi
Ne yapmami onerirsin?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bana kalirsa herşey için kavgada etme çevrendekiler köpek dövüşü gibi sadece izler istedikleri budur. Neden istediklerini veresin ? Benim deli cesareti dediğim şey sinirlenirsin hazmedemiycegin bi laf ederler hakkını yedirmek istemezsin v.s .. Gibi şeyler.

Yönetici tarafından düzenlendi:
Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Kavgada olayı sakinleştirmen yatıştırman. Ya da arkanı doplaman gerek durum ciddiyse.

kemsaf

kemsaf

Üye
    Konu Sahibi
Kavgada olayı sakinleştirmen yatıştırman. Ya da arkanı doplaman gerek durum ciddiyse.
Hocam zaten kavgaya girdigimde zaten illaki burnunu kanatiyorum kolay kolay yatiramazlar ve suan kavga yok sadece kavga oldu diyelim ne yapmami onerirsiniz ?

kemsaf

kemsaf

Üye
    Konu Sahibi
İllaki vardır. Uyuşturucu ama ne yaptığını bile hatırlamazsın gerek varmı öyle şeylere bi kavga yüzünden. Bana kalirsa herşey için kavgada etme çevrendekiler köpek dövüşü gibi sadece izler istedikleri budur. Neden istediklerini veresin ? Benim deli cesareti dediğim şey sinirlenirsin hazmedemiycegin bi laf ederler hakkını yedirmek istemezsin v.s .. Gibi şeyler.
Hocam uyusturucu degilde hap varmidir 30-40 tl en fazla internetten baktim ama cok guvenemedim bildiginiz varsa soylerseniz cok makbule gecer

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Hocam zaten kavgaya girdigimde zaten illaki burnunu kanatiyorum kolay kolay yatiramazlar ve suan kavga yok sadece kavga oldu diyelim ne yapmami onerirsiniz ?
Burnunu kanatıyorsan ne yapman gerektiğini biliyon demektir. Ben kavgada iyi değilimdir. Yanlış bir şeyde söylemek istemiyorum

kemsaf

kemsaf

Üye
    Konu Sahibi
Eh az cok biliyoruz 1.5 sene gurese gittim ve 4 ay kick box a gittim kolay kolay yatiramazlar ama sadece bir kavgada yatirmislardi oda romandi asiri iriydi .

Yönetici tarafından düzenlendi:
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Burnu kanayınca iş bitiyomu ? Belki hassastır kanamıştır belki dayanıklıdır adam. Hap map bilmem ben kardeşim. Zaten çoğu zaman kavganın nasil başlayıp bittiğini ne kadar vurduğunu bile bilmezsin adrenalin işte. Öyle zamanlarda heyecanlanmak için vaktin bile olmayabilir bi anda olur herşey. Ama uzarsa şuraya gel buraya gel yok çıkışta bekle falan diye :D o zaman tabikide napacam ne edecem diye heyecanlanmaya başlarsın :D

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Eh az cok biliyoruz 1.5 sene gurese gittim ve 4 ay kick box a gittim kolay kolay yatiramazlar ama sadece bir kavgada yatirmislardi oda romandi asiri iriydi .
Abi niye heyecanlanıyon ki o zaman ? Zatn kurs almışsın alışmış olman gerek . Anlamadım :hmmm:

kemsaf

kemsaf

Üye
    Konu Sahibi
Burnu kanayınca iş bitiyomu ? Belki hassastır kanamıştır belki dayanıklıdır adam. Hap map bilmem ben kardeşim. Zaten çoğu zaman kavganın nasil başlayıp bittiğini ne kadar vurduğunu bile bilmezsin adrenalin işte. Öyle zamanlarda heyecanlanmak için vaktin bile olmayabilir bi anda olur herşey. Ama uzarsa şuraya gel buraya gel yok çıkışta bekle falan diye :D o zaman tabikide napacam ne edecem diye heyecanlanmaya başlarsın :D
Hocam burun her insanda hassastir ve birisi burnuna yumruk atarsa oyle boyle degil nasil acir varya (daha once yasadim) zaten sonrasi kolay hocam bosluklara caliscan veya kilide alican yere yatircan daha sonra yumruklucan :)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Kolay kolay yatıramazlar deme çok kişi olunca ne kadar mücadele edebilirsinki en son birini altıma aldığımı hatırlıyorum sonra dakikalarca tekmelendiğimi :D

kemsaf

kemsaf

Üye
    Konu Sahibi
Kolay kolay yatıramazlar deme çok kişi olunca ne kadar mücadele edebilirsinki en son birini altıma aldığımı hatırlıyorum sonra dakikalarca tekmelendiğimi :D
Cok kisi gelirlerse hocam adamliga sigmaz gerci bizde adam toplariz sorun yok ta oyle beni yakalarlarsa 4-5 kisi iste o zaman s*ct*k

Üst Alt