Hey Millet !!! Aşkta Cinsiyet Önemli mi ? Yorumlarınızı bekliyorum :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Melek ile aramızda bir söz ışte :D kanka gibi birşey :)

aLone

aLone

Üye
tövbeler olsun ya yorum yapmıyorum:ehe

Berlin Boleyn

cinsiyet önemli değil herkes hür herkes başkalarına zarar vermeden istediğini yaşamakta özgür:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Tabiki önemlidir ...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Öyle yorumlar yapıyorsunuz ki zorla hakaret istiyorsunuz ama ben bunu yapmayacağım emin olun...

aLLsTaaR

aLLsTaaR

Üye
bende önemli kardeşim erkek erkeğe aşık olamaz olsa bile o erkek deildir sizin tabirinizle nedir bilemiyorum :ehe
herşeyin normalini yapsak bize yeter

Yasminozz

Yasminozz

Üye
tabiki de önemli..kendimi bi kıza aşık düşünemiyorum... :ehe :ehe ayrıca özgürlük konusuna gelirsek te tabiki de herkes özgür isteyen istediğine aşık olur...bu tercih meselesidir...zaten burdaki yorumlar da herkesin kendi adına verdiği cevaplar...:)

ama şöyle bişi var aşktan ziyade insanlar hemcinslerine hayranlık duyabilirler ki bu da insanların çoğunda mevcuttur...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İğnesiz bir genel yorum yaptığın için teşekkürler Çiğdem:(

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bilal senin düşüncenin dışında düşünenlere neden hakaret etmek istiyorsun :) Hoş görülü davransana :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Enes zaten o konuşmalarınla sen en büyük hakareti yapıyorsun, benim konularıma sen yazma yoksa bozuşcaz...
Nitekim sende aşk ile cinselliği karıştırıyorsun , ve birde aşk arıyorsun, bu gidişle zor :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Aşk ile cinselliği karıştırmıyorum cinsel içerikli sözler söylemedim zaten sadece toplumda gördüğüm bazı sapık ruhlu insanlara gönderme amaçlı konuştum :) Yazmayız bundan sen iste yeter ki ...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Canım , tatlım , şekerim demekle sapıklık olmaz ...
Bunları travestiler kullanır ki onlar zaten nefretliktir...Benden sana nacizane tavsiyem olsun .. Oku biraz Enes oku :)

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca yandaşın anıl da yok , gitti , işte böyle seni tartışmaya sürükler giderler enes , bu yüzden kimseye taviz vermiyorum :)
şehvete kapılıp gülmen eğlenmen beni üzdü açıkçası.

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca yandaşın anıl da yok , gitti , işte böyle seni tartışmaya sürükler giderler enes , bu yüzden kimseye taviz vermiyorum :)
şehvete kapılıp gülmen eğlenmen beni üzdü açıkçası.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ben sana insanlara canım veya tatlım deme diye birşey demedim ... Senin üslubuna ve konuşma tarzına yönelik bir eleştiri yapmadım :) Yandaşım he :ehe Kurgu yeteneğini kullanırsan ilerde büyük paralar kazanabilirsın :) Seni küçük düşürecek hiçbir eleştiri yapmadım sadece konuda sorulan soruya örnek ile cevap verdim aslında aklima ilk gelen Cemil Ipekçi olmuştu forumdan kimseyi kastederek söylemedim isteyen inanır isteyen inanmaz ...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Senin susman için susuyorum...Yoksa beni bilirsin sonuna kadar giderim...

Yasminozz

Yasminozz

Üye
bi soru sordum catty.. ?

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ben de :) Sorun varsa özelden halledebilirsin ...

aLone

aLone

Üye
bilal yaptığın hareketler çok saçma

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sana kalmamış...
Çiğdem ismini ,birisinin profiline yazmıştın kimdi bilmiyorum orda görmüştüm canım :)

aLone

aLone

Üye
kaldı ki söyledim dimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt