orda grup gereksizden kımse olmaz diye buraya fikir amaçlı açtımBuluşmalara konu açsana
ya ne yapayım yorumlar farklı gelmesi diyesende başlık değiştirmişsın![]()
büyük ihtimal direk sabiha g. h.a. nına ineceğim abiPazartesi ters oluyor. Malum çalışan insanlarız. Birde istanbulun neresine geleceksin ? Ben gebzede yaşıyorum pendik kurtköy sabiha gökçen hava limanında çalışıyorum. Yakın olursan kesin görüşürüz![]()

ye patlıyor min. bizeestağfurullah olurmu mod beyBizi hor gördü

abi sabah gelecez büyük ihtimal ya.ordan aslında çengel köyde kahvaltı yapacaktık fakat çok zaman gider diye vaz geçtik.bi yerde karın doyurup taksim ve galataya geçecezAksam 6 gibi gelirseniz havalimanında karşılarimoradan nereye gideceksiniz ?
kıskandim simdi![]()
çatlada patla 

eyvallahKonuyu taşıdım, bura daha uygun. PM atarsın sizin gruba.

abi sabah gelecez büyük ihtimal ya.ordan aslında çengel köyde kahvaltı yapacaktık fakat çok zaman gider diye vaz geçtik.bi yerde karın doyurup taksim ve galataya geçecez
çatlada patla
- - - Eklendi - - -
eyvallah
- - - Eklendi - - -
cevap bile gelmezki burda![]()
buna ihtiyacım vardı yalnız kaldım buralarda
üzülme
cevap

ben gereksizlere konu acmasaydım nasıl bilecektin abi
buna ihtiyacım vardı yalnız kaldım buralarda![]()

yukarıda alıntı hatası olmuşKim demiş gelmez diyeben cevap veriyorum ya
![]()
![]()
![]()

ondan dolayı 1 hafta rotarlı2 hafta sonra çarşamba mı? ben 25inde orda olacktım fakat ehliyet sınavımı unuttum o yuzden bır hafta erteledım yani 2sinde falan orda olacagım sen ne tarftasın istanbulun semt ne? mesela biz carsammba pierre loti ye ve o cıvarında olacagızçarşamba olursa gelirim![]()
hadi beağustosta istanbulda olacam![]()
temmuzda gel