murat.122a
Üye
-
Konu Sahibi
-
Görùs ve önerilerimizi btk ya iletelimAma saçmalık oluyor mesela;
3G de;
Sınırsız 1GB normal hızı 7,2 MBPS 1GB kota aşımı sonrası 96KBPS
Sınırsız 1GB Turbo normal hızı 43,2 MBPS 1GB kota aşımı sonrası 96KBPS
4G geldiğinde bu hızlar kat ve kat artacak, kota aşımlarında en düşük hızımızı 7, mbps yapsınlar 4G de bilmem ne kadar hız rekoru kırdık demeyi biliyorlar öyle yüksek hıza ulaşıyorsan, paketlerde o hızları verip kotadan sonra da 96KBPS gibi komik bir hız vereceklerse yazıklar olsun gerçekten
Çoktan ilettim herkes iletirse daha etkili olacaktırGörùs ve önerilerimizi btk ya iletelim
Bizler uğrasısak butlaka verirlerİşi TİB bitirir gibime geliyor. Ttnet adil kullanım sonrası hızı 1megabit olarak ayarlamışken TİB kararı ile 3 megabite çekmek zorunda kaldılar. Ben burada konuştuğumuz fasılların hepsini , TİB'e , Bimer'e ve Cumhurbaşkanlığına yazdım. Kime karşı kota ? neye karşı kota ? neyin adil kullanımı? Herkes ttnette sınırsız paketlere geçerse ne olacak? Satmayacaklar mı? Aynı şey operatörler içinde geçerli. Bunlar parayı anca ihaleye veriyorlar, alt yapı yapalımda milleti kotadan kurtaralım demiyorlar.
Bu türkiyede suan pek mümkün degil 2030 dan once gelmez benceŞikayet ettim etmesinede ben rüyamda görsem inanmam bu şirketler sömürmeye alışmış hiç rahat yüzü göstermezler hele sınırsız ve adil kullanımın kalkacağını hiç sanmıyorum eğer yaparlarsa mobilde akkden sonraki internet üst sınırı 512kbps yaparlar paketlerde bir değişiklik olmaz 30 gb filan resmen hayal ha olmaz mı böyle paketler olur o da nasıl olur ? şöyle adamlar eve bağlattığımız sınırsız diye geçen ne kota var nede işte sınır 200 tl 190 tl gibi rakamlardan gelirler gözleri doymaz bu görmemiş şirketlerin....keşke şöyle güçlü yeni bir operatör çıksada rekabet iyice kızışsa belki o zaman bişeyler olur. hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?