Sadece Turkcellde çalışıyormuşkoydum karde ama 2 knt wardı 2sınıde yedı ama bnm hat awea
hele sükür bende böyle bir mesaj bekliyodum. amacim paylasmak diil bu konuda bilgili insanlarin görüsünü almakti.cünkü dedigin gibi son teknoloji kullanan insanlarin böyle bir acik birakmasi banada sacma geldi yardimin icin thanks.arkadaşlar bu bir uyarıdır dikkate alan alır almayan almaz +919840011010 bu hizmet numarası amerikada SGI die bi gsm şirketinin otomatik sunucusudur adamlar bilerek yapıorlar son model teknoloji kullanan adamlar neden böyle bir açık bıraksınlar Türkiyedeki gsm şirketleriyle alakası yoktur zaten mesaj saatlerine bakın yanlış değişik saatlerdir bu yüzden yapmayın bence bende yaptım ama trcellde çalışan bir abim uyarıda bulunda ilerde bigün geridönüşümlü bir faturayla cezalandırılabilirsiniz Dikkat Edin ..! Bedava olan herşeyden Krkun Arkadaşlar...! ben M@D_M@NLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyöneticisi sırf zarara uğramayın die söyledim...!

cok tesekkurler turkcelde yaptım oldu
umarim olmaz ben düzelttim bugün. zaten turkcellde 3 smsden sonrasi bdwa diger hatlara atmaq icin ii oluyodubn denedim bişi olmaz die düşünüyorum hala da kullanıorm kullanmayada dewam edicem
ztn kntr lü hat kullanıyoruz nerden kescekler ki ??