Heryöne bedava mesaj gönder böylesini görmediniz duymadiniz. (telefondan telefona)

Sponsorlu Bağlantılar

embryo

Üye
    Konu Sahibi
hicbirine yememesi lazim
numaranin önüne +9 koymayi unutma ;9

pro_

pro_

Üye
koydum karde ama 2 knt wardı 2sınıde yedı ama bnm hat awea

M@D_M@N

Üye
arkadaşlar bu bir uyarıdır dikkate alan alır almayan almaz +919840011010 bu hizmet numarası amerikada SGI die bi gsm şirketinin otomatik sunucusudur adamlar bilerek yapıorlar son model teknoloji kullanan adamlar neden böyle bir açık bıraksınlar Türkiyedeki gsm şirketleriyle alakası yoktur zaten mesaj saatlerine bakın yanlış değişik saatlerdir bu yüzden yapmayın bence bende yaptım ama trcellde çalışan bir abim uyarıda bulunda ilerde bigün geridönüşümlü bir faturayla cezalandırılabilirsiniz Dikkat Edin ..! Bedava olan herşeyden Krkun Arkadaşlar...! ben M@D_M@N yöneticisi sırf zarara uğramayın die söyledim...!

alemci03

Üye
ok kardeş sağol eski haline getirdim telefonu. 10-15 tane atmıştım ama

embryo

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu bir uyarıdır dikkate alan alır almayan almaz +919840011010 bu hizmet numarası amerikada SGI die bi gsm şirketinin otomatik sunucusudur adamlar bilerek yapıorlar son model teknoloji kullanan adamlar neden böyle bir açık bıraksınlar Türkiyedeki gsm şirketleriyle alakası yoktur zaten mesaj saatlerine bakın yanlış değişik saatlerdir bu yüzden yapmayın bence bende yaptım ama trcellde çalışan bir abim uyarıda bulunda ilerde bigün geridönüşümlü bir faturayla cezalandırılabilirsiniz Dikkat Edin ..! Bedava olan herşeyden Krkun Arkadaşlar...! ben M@D_M@N yöneticisi sırf zarara uğramayın die söyledim...!
hele sükür bende böyle bir mesaj bekliyodum. amacim paylasmak diil bu konuda bilgili insanlarin görüsünü almakti.cünkü dedigin gibi son teknoloji kullanan insanlarin böyle bir acik birakmasi banada sacma geldi yardimin icin thanks.

--------------- Ekleme ---------------

bu arada kullanan arkadaslara gecmis olsun ben sahsen kullanmamistim ama okulda herkes kullandi :D :D

M@D_M@N

Üye
eyw

alemci03

Üye
embryo kullanmıyon bizlere niye kullandırıyon

M@D_M@N

Üye
la olm bütün milletin zararına iş yaptın keşke vermeseydin ben kendi sitemde bile duyuru yaptım..!

alemci03

Üye
bir daha böyle beleş telfon işlerine karışmıcam geçende 40-50 kontor gitmişti böyle bişeyden

passiv€ aggressiv€

Üye
GÜZEL PAYLAŞIM:oke: DAHA DENEMEDİM AMA OLUR HERALDE SAq0l:d

embryo

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakmayinda ben öbür türlü soru seklinde yazsaydim kimseden cwp alamazdim. ve en önemlisi konuyu güncel tutamazdim haliylede derdime care bulamazdim. bu arada bende kullandim tabi ilk duyan herkes gibi :mahcup:

alemci03

Üye
$lipKnoT bence deneme internette de yeterli bilgi yok bu konuyla ama sen bilirsin

nihatgunes

nihatgunes

Üye
bn denedim bişi olmaz die düşünüyorum hala da kullanıorm kullanmayada dewam edicem :D
ztn kntr lü hat kullanıyoruz nerden kescekler ki ??

tsnz

Üye
kardeş ben nokia 6300 kullanıyorum dediğin gibi turkcellin numarasını snnkiyle değiştirdim ama bana verdiği hata bu Mesajlar için şebeke desteği yok Servis sağlayıcınızla görüşün

ersoyw

Üye
cok tesekkurler turkcelde yaptım oldu

embryo

Üye
    Konu Sahibi
bn denedim bişi olmaz die düşünüyorum hala da kullanıorm kullanmayada dewam edicem :D
ztn kntr lü hat kullanıyoruz nerden kescekler ki ??
umarim olmaz ben düzelttim bugün. zaten turkcellde 3 smsden sonrasi bdwa diger hatlara atmaq icin ii oluyodu

nomad60

nomad60

Üye
abi bnde duzeltım bole işlerde mutlaka bi sakatlık cıkar sızde degistırın bence

M@D_M@N

Üye
valla olm istediiniz kadar kullanın ben karışmam adam enayimi sana açık bıraksın böle basit bi açık free sms grup die bi grup var ilk 2 hafta bedava msj attır 3.gün kontörlerini yer hattı kasar demedi demeyin ...!

Üst Alt