herşey normal ama pc acılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teamera05

Üye
    Konu Sahibi
herşey normal ama pc acılmıyor
arkadaslar bi sorunum var inş birileri bilirde halladeriz :) önceden pc açılma sorunu yasıyodum teknik servise goturdum powerı da sorun var denildi 2500wt dı değiştirdik 450 wt aldık iyi hoş ilk günler sorun yoktu daha sonraları pc acılmaz oldu anakartı ışıgı yanıyor açma dugmesine basıyorum ışıklar yanını 3 sn sonra kapanıyo ve bu sefer acma dugmesıde çalışmıyo daha sonra power supın tusunu kapatıyorum anakartın ısıgı sonuyor tekrar acıyorum power supı daha sonra tekrar pc açma dugmesıne basıyorum gene acılır gıbı yapıyo 3 sn sonra kapatıyo tekrar açma dugmesı çalışmıyo kaç kere denedim olmadı teknık servis herhangi bişey yok bizde direk acılıyo diyolar ama ben evden boyle bi sorun yasıyorum daha sonra 3 4 gün pc kapalı kalınca canım sıkılmaya basladı kendımce çare arıyodum anlattıgım ıslemı tekrar tekrar yapıyodum sonra power supın dugmesını kapattım 10dk bekledim sonra actım geri pc açma dugmesıne bastım ve pc açıldı siz ce sorun nedır her pc acmamda power supın tusunu kapatım 10dk bekleyim açmam mı gerekiyor pls yardım edin yoksa pc yi hiç kapatmıyacam açılmayacakdiye :) bu arada fanlarda hiç bi sorun yok gayet temiz calısıyolar.

--------------- Ekleme ---------------

pardon yukarda 2500 yazmısım 250 olacaktı

x1bc

x1bc

Üye
tam olarak bişey diyemem ama sanırım power supply in içindeki kondansatörlerden biri aşırı ısınıyor vede şişmiş olabilir voltaj azalması yükselmesi gibi durumlarda olur bu.başka bir arkadaşından birkaç günlüğüne güç kaynağı bul onu kullan.bir dene

teamera05

Üye
    Konu Sahibi
iyide power supply yeni alındı :) teknik servisde de hiç bir sorun yok admlar tek acmaya acıyolar bende anlamadım

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Evin elektrik tesisatında ya da kullandığın prizden bile kaynaklanabilir.Power Supply nin yeni olması bir anlam ifade etmez , sorun vermiş olabilir.Önce kasayı alıp farklı bir mekanda çalıştırmayı dene yani evin dışında.Monitörü filan yanına almana gerek yok sadece kasanın çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için.Eğer sorun vermiyorsa evdeki tesisattan kaynaklanan bir durumdur.Sorun veriyorsa PSU'yu değiştirip deneyebilirsin.

teamera05

Üye
    Konu Sahibi
deneyim çok saol gene bi çatlak verirse tekrar donerim tşk :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt