Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

neyini begenmedin misal

ne biliyim ilk başta yanlış mı başlıyorum oyuna bilimyorum, 600 hp veren flamenin kılıcı mıydı onla başlıyorum ilk 400 hp veren item alıyorum ya da dürüstlük asasının bp yenileme veren itemini sonra da 2300 e alınan 88 saldırı veren itemi alıp dürüstlük asasını tamamlıyorum bu zamana kadar da atak gücüm zayıf kalıyor, saldırı gücüne bir şeyler alayım derken adamlar uçmuş oluyor mecburen hades zırhına yöneliyorum, benim atak yine zayıf kalıyor,

mana ile kalkan oluşturunca dayak yemiyourm ilk başta ama benim manayı sıfırlayınca normal vuruşlarım ve atak hızım çok iyi olmadığından etkisiz kalıyorum,
direk mana kalkanı kullanmadan dalsam adama bu sefer adam beni yatırıyor (bunu pek denemedim)

nasıl bir strateji izleyeceğim bilemedim. oynayan varsa başlangıçtan sona kadar hangi itemleri almam gerek biraz fikir verirse seinirmi.

famenin kılıcına o kadar altın verme ulu asayı al yeterli. ayrıca ilk tamamladıgın item hermes pelerini olsun. kalkanı spn azken açarsan adamları kulenin altına bile çekebilirsin canını az oldugunu goren iki vururum olur diye duşunur kulenin altına girer. kutsal gumuş asayıda al skillerle direk kesmek zor normal saldırıya kalır iş o yuzden hızlı vurman senin yararına. kibir pelerini gibi itemlerede altın verme başta ultiyi atınca buyu savunasını siliyo zaten. famenin kılıcınada gerek yok ultiyi yiyen 10sn yavaşladıgı için .
sanırım gereksiz itemlere altın harcadıgın için geri kalıyosun.

Nick:Qarayel
Android Avrupa Server
LvL:64
Warrior

Oynayan varsa eklesin . . . .

Androidden oynuyorum 40 lvl teşkilat ariorum revulation1907 isteyen eklesin

eyvallah. ilk hermes sonra SONRA kutsal asa, gümüş asa, sonrada zırh abanırsak tamam olur tank oluor

Dostum kotun seni zorluyor gibi söylüyorsun ama androidde kotunun üstüne hero yok bu ayarı tutturamadılar wp ise kotunun skillerini düşürdüler
En iyi büyücü goldfur ve buglu herodur en iyi tank ve en iyi hero kotundur ve buglu en iyi figter kagaxdır kolay ve sıkıcıdır ama en stratejik hero kortavdır ve acayip zor ve pratik ve beyin ister tam katliam hero ve çok zevkli kısaca ben goldfur kotun ve kortav oynarım

Demircs

Üye
43.000 amblem varnapcagmı sasırdım karakter almak istemiyorum varmı önerisi olan 3.yazıtı acmalımıyım sizce

Dostum kitabelerin ve yazitin altın ve tamsa sana önerim sevdigin başka heroların kitabe ve yazitları aç bide hüner sayfasını aç bence

Demircs

Üye
Dostum kitabelerin ve yazitin altın ve tamsa sana önerim sevdigin başka heroların kitabe ve yazitları aç bide hüner sayfasını aç bence
Yok altın değil değiştirmkde bi dünya amblem istiyor kitabe 3 tane alınıyor ya bende 2 tane var ben bitek marithusla oynuyom hünerleri ona göremi açayım

Demircs

Üye
S
Sen Youtube heroes
order Chaos talent tablet yaz aynısı yap sen daha hiç bişey yapmamıssın belli
orma yaa hepsini değiştrip altın yaptım şimdi 3.kitabeyi ne alsam bilemedim biri fısıldayan kitabe diğeride koruyucu kitabe fighter için hangi kitabeyi almalıyım 3.ye

Arzu al onada fiziksel saldırı yada fiziksel savunma delme başka koyma butun yazitların bu olmalı koruyucu alma onun yerine ölümsüzlük kitabesi var onu al

bende koruyucuda ölümsüzlükde var kalkanın açıldıgı gorunce sp yenilemeyi kullanıyorum , 250sp olan 473sp yeniliyo. ben genelde balondis oynarım ve baya bi sp hasatı abanırım çara ama genede ölümsüzlük kitabesi kortav , kagaxa daha kullanışlı gibi duruyo.
ben pek pot kullanmam ama 50 altınlık pot 14sp/sn yerine 19sp/sn oluyo ölümsüzlük etkinken tabi bunlara muhafızdaki %35 de dahil.

Sen ikisinin ultisi sp hasadı görevi gordugu için duz mantık konuşuyorsun yanına oyunculugu ve taktigini stratejini eklemiyosun bu yüzden hep benim dediğime geliyosun saten

goldfur takım oyunu için ideal , oynaması da zevkli aslına bakarsan ama en iyi büyücü değil, ene iyi büyücü herolordan biri
kotun gibi değil yani, kotun, defans , atak, hp, zart zurt hiçbir eksiği olmayan bir hero

Oyundan soğumamın tek deneni oyuna başladığımda bana kotun attı ve tartışmasız en iyi herodur millet ticked ata ata kotunu sonunda bitirdiler debrone ablemle alınıyoya oyuncu kaybetmemek için onu kral yaptı şerefsizler bu kadar açık ve net ama android oynamadı herolarla herkes herkesi kesiyo biraz kotunun vuruş skiliyle oynamışlar onada sadece ayak kırma ve yakına çekme menzilini arttırmışlar okadar

Demircs

Üye
ios'da okçu elf çok güçlü anasını satıyım ya .. birde biraz erken level atlarsa diğerlerine göre önüne geçilemiyor görünmez olup bir vuruyor zaten canının yüzde 70ini alıyor... şu kitabelerde altın yapıyorum abuk subuk kitabeler attı 4 tane gümüş birleştiriyorum mesela kritik vuruş birleştiriyorm 4 tane bana büyü savunması altın kitabe veriyor çok saçma yaa
bide ben pot felan kullanmıyorum.. erken gelişmenin taktiği varmı ? level olarak

Altın yazit dulurune kadar çok ablem harcarsın ben baya bayıldım

silahtar sabrı , hain yuzugu , 2x pot alarak başla , vslerden kaçın . town atarak zaman kaybetmeden minyon kes. ben debroyle bu şekilde başlıyorum 7 lvl olana kadar ztn skill pek vuramıyo kendi halimde dikkat çekmeden ilerliyorum. minyonlar kuleye dayanınca farma gidiyorum. daha snra yuz parçalayıcı ve bot alıyorum.

silahtar sabrı , buyuk ayı pençesi al 920altın olunca pençeyi akhan kılıcı yap. daha snra hain kupesi , bot al. en sonda yuz parçalıyıcı al. bunuda balondisle oynarken yapıyorum.

rakipten daha çabuk lvl atlaman için onun town atmasını saglamalısın ya spsini çizirek yada adamı keserek.