virtuemadman
Üye
evt hemen hemen her heroya karşı gelebilir bi çok hero anuir gibi herolarda çaresiz , ama lutun her zman bi kozu var. bugün teşkilat etkinligi tamamlıcakmış perşembe 300 runik gelir şimdi balondisi duşunuyorum ama lut uda alıcam bigun inş , seher titanı açık olsa ilk lutu alırdım da yok işte.Onun ulti çok manyak araya gir bas yada kaçarken her turlu alıyosun
android de işler farklı ben wp de oynuyorum ama sihirbazlar genel olarak skill odaklı , normal saldırıları etkisiz sp si yuksek herolara iki skill yeterli olmıcaktır ya vur kaç yapıcan yada bnm gibi fiziksel hero kullanıcanMerhaba arkadaşlar, oyuna yeni başladım.Sihirbaz kullanıyorum ve çoğu zaman benim olduğum takım kaybediyorBiraz kötü oynuyorum.Acaba bana bu konu hakkında yardım edermisiniz.Ayrica kitabe yazıt gibi bilmedigim seyler soyluyorsunuz bu konudada yardim ederseniz sevinirim.Simdiden tesekkurler... nick:beratfx12
Peki fighter da hangi itemler almalıyımevt hemen hemen her heroya karşı gelebilir bi çok hero anuir gibi herolarda çaresiz , ama lutun her zman bi kozu var. bugün teşkilat etkinligi tamamlıcakmış perşembe 300 runik gelir şimdi balondisi duşunuyorum ama lut uda alıcam bigun inş , seher titanı açık olsa ilk lutu alırdım da yok işte.
android de işler farklı ben wp de oynuyorum ama sihirbazlar genel olarak skill odaklı , normal saldırıları etkisiz sp si yuksek herolara iki skill yeterli olmıcaktır ya vur kaç yapıcan yada bnm gibi fiziksel hero kullanıcan
Reis ben alabilirim. Neden olmasınWindows Phone oynucak varsa bende elit hero var kotun ben android oynuyorum ama ara sıra oynarım kotunu androidde kotunu dusurursem komple size veririm 40 lvl herşey dizili son seviye herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?