Demircs
Üye
altın biletle sadece karakter görüntüsü çıkıyor ya nasıl uyuz oluyorum belli değilbi ara hergün girme ödülü vardı ama seher titanı yoktu 1 hafta kesintisiz girdim seher titanı vermiş
Bende baya var lumia da karakterler runikle alınıyo parayla alınmıyo ondan sadece kotun var bende bide elit karakterler onlarda haftalıga gelince oynuyom
Kitabelerimin içine koyduğum 5 tane ekstra kritik hasarın etkisi %12 yazıyor fakat oyun içinde kritik orana etkisini görmedim. Ne etkisi var ekstra kritik hasarın bilgisi olan varmı?
%150 olduğunu biliyorum. %150 kritik oranına ulaşmadan etkisi olmuyor mu yani ekstra kritiğin?
Arkadaşlar merhaba ben Furkeyno, şuan lvl31'im. Sadece Karanlık Sürgün Elf oynuyorum. Elf, hiç önerilmemiş ama fiyat performansta süper . Görünmez olup kaleye saldırmak, sinsice görülse de oyun kazandırmak takıma güzel bir his. Bana kitabe ve yazıt, elf için en iyi önerebilecek var mı? Bir de hüner puanlarının etkisi nasıldır? Elf için oyun içinde hızlı level atlama ve hızlı para kasma yolları nelerdir? Çok teşekkür ediyorum, Antalyalılara selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?